Gümüşhane

Gümüşhane MÜSİAD heyeti 108.Dünya Genel İdare Kuruluna katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhane MÜSİAD heyeti 108.Dünya Genel İdare Kuruluna katıldı
Abone ol
MÜSİAD Antalya şubesinin ev sahipliğinde düzenlenen 108. Dünya Genel İdare Kurulu’na MÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanı Cihan Canlı, Başkan Yardımcısı Yunus Emre Duran ve Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Altuntaş katıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) 108. Dünya Genel İdare Kurulu, Türkiye'nin dört bir yanından ve dünyanın 80 farklı ülkesinden gelen MÜSİAD Şube Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan 400 kişilik bir katılımla Antalya şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Antalya Belek’te 3 gün süren programda eş zamanlı dünya başkanlar toplantısı, yurtiçi teşkilatlanma toplantısı, sektör kurulları toplantıları, şube sunumları, ekonomi değerlendirmeleri, MTO Networking toplantısı, üyeler arası ticaret seferberliği, MÜSİAD içi sorun ve çözüm önerileri ve birbirinden değerli katılımcıların konuşmaları yer alırken, programın son gününde MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

108. genel idare kurulu toplantısı hakkında değerlendirmede bulunan MÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanı Cihan Canlı, “MÜSİAD Antalya şubemizin ev sahipliğinde düzenlenen 108. Dünya Genel İdare Kurulu toplantısında Türkiye'den ve dünyadan yaklaşık 400 kişilik bir katılım ile şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldik. Üç gün süren verimli toplantı ve görüşmeler yaptık. Birbirinden değerli konuk katılımcıların konuşmalarını dinledik. Programın ilk günü dünya başkanlar toplantısı ile bir araya gelerek, ihracatın önemi ve ihracatın arttırılması için yapılacak çalışmaları ele aldık. Toplantıda MÜSİAD olarak ihracat konusundaki çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Birçok sektörde faaliyet gösteren iş insanları ile görüşüp fikir alış-verişinde bulunduk. İlimizin genel ticaret hayatı hakkında bilgilendirmeler yaptık. İlimizin yatırım konusundaki avantajlarını iş insanlarına anlatma fırsatı yakaladık, yatırım yapmayı düşünenleri şehrimize davet ettik. Ayrıca yaptığımız ikili görüşmeler sayesinde yeni pazarlar ve ticari iş birlikleri gerçekleştirmek adına adımlar attık. Toplantıda yapılan genel ekonomi sunumu sayesinde önümüzdeki dönemde izleyeceğimiz stratejiler konusunda fikir sahibi olduk. Ülkemiz ekonomisinin hangi aşamalardan geçtiğini ve bizleri nelerin beklediğini istişare ettik. İşletmelerimiz adına konjonktürel olarak alınması gereken kararlar hakkında önemli bilgiler elde ettik. MÜSİAD’ın yılda 2 defa gerçekleştirdiği bu toplantının son derece verimli geçtiğini düşünüyorum. Özellikle şehrimizin yatırım avantajları konusunda önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Bunların meyvesini ilerleyen dönemde toplayacağımız umuyoruz. MÜSİAD’ın bizlere kattığı bu değerleri bizler de şehrimize katmaya gayret edeceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın Doğan Vakfı’ndan öğretmenlere anlamlı destekÖnceki Haber

Aydın Doğan Vakfı’ndan öğretmenlere anla...

İşte MHP’nin İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarıSonraki Haber

İşte MHP’nin İl Genel Meclisi ve Belediy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar