Gümüşhane

Gümüşhaneli gençler telefon kılıflarına yeni bir soluk getiriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhaneli gençler telefon kılıflarına yeni bir soluk getiriyor
Abone ol
Gümüşhaneli genç girişimciler Mevlüt Onur Cebeci ve Abdülkerim Taş, kişiye özel telefon kılıfları üreterek sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. “Guns&Stones” markasıyla Çarşı Gümüşhane’de faaliyet göstermeye başlayan genç girişimciler, Türkiye ve dünya pazarında büyük talep gören telefon kılıfı ve aksesuarlarına özgün tasarımlar kazandırmayı amaçlıyor.

Gümüşhaneli genç girişimciler Mevlüt Onur Cebeci (25) ve Abdülkerim Taş (24) kişiye özel yenilikçi ve sıradışı telefon kılıflarını “Guns&Stones” markasıyla satışa sundukları işletmelerini hayata geçirdi.

Kıbrıs Çarşısında yer alan Çarşı Gümüşhane iş merkezinin 2.katında vatandaşların hizmetine sunulan yeni işletmede kişiye özel cep telefonu kılıfı başta olmak üzere diğer cep telefonu aksesuarları da yer alıyor.

Açılışı geçtiğimiz günlerde yapılan işletmeyle ilgili bilgi veren ortaklardan Mevlüt Onur Cebeci, amaçlarının yenilikçi ve özgün telefon kılıfı tasarımını oluşturup üretip baskısını yapmak olduğunu söyledi.

Oluşturdukları bu ürünleri “Guns&Stones” markası adı altında sektöre ulaştırmak istediklerini kaydeden Cebeci, “Telefon kılıfı ve telefon aksesuarları reklamcılık alanında spesifik ürünler. İşletmemizin farklı bir özelliği var kişiye özel telefon kılıfına, aksesuarlara baskı yapıyoruz. Türkiye ve dünya pazarında bu konuya çok ciddi talep var. Bu talebe karşın özgün bir tasarım yok. Biz de bu nedenle böyle bir girişimde bulunduk. Telefon kılıfı, airpods kılıfı, magsafe kılıfı ve benzeri aksesuarlara baskı yapabiliyoruz” dedi.

Dünyada milyarlarca doları geçen bir oranda telefon aksesuarı satışı olduğunu fakat buna karşın çok ciddi talebi olan bir sektörde yenilikçi, özgün şeyler ortaya çıkmadığından dolayı insanların belirli kalıp ürünlere mecbur kaldığını ifade eden Cebeci, “Biz bunu değiştirmek istiyoruz. Bizim düşüncemizde Amerika'da birkaç firma var. Biz o iş modelini Türkiye'de uygulamak istiyoruz. ABD’deki firma kendi telefon kılıflarını üretip kendi tasarımlarını oluşturup baskılarını yapıyorlar. Biz bunu Türkiye'de daha özgün daha yenilikçi şekilde yapmak istiyoruz. Şu an sadece kılıfları tedarik ediyoruz tasarımlarını yapıp baskılarını yapıyoruz. İlerleyen dönemlerde üretimini de yapmak istiyoruz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köseli hemşehrimizden örnek davranışÖnceki Haber

Köseli hemşehrimizden örnek davranış

Denizi olmayan şehirde 3 bin kişi yüzme öğrendiSonraki Haber

Denizi olmayan şehirde 3 bin kişi yüzme...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar