Gümüşhane

Gümüşhanelilerden Başkan Ataç’a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhanelilerden Başkan Ataç’a ziyaret
Abone ol
Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği yönetim kurulu üyeleri Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Dernek Başkanı İrfan Ataman, Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan, Genel Sekreter Osman Nebioğlu, onur kurulu üyesi Prof.Dr.Cengiz Öner’in katıldığı ziyarette Gümüşhanelileri misafir etmekten mutlu olduğunu belirten Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirdeki tüm sivil toplum örgütleriyle sıcak ilişkiler içerisinde olduklarını, imkanlar ölçüsünde her zaman yardımcı olduklarını söyledi.

Gümüşhaneliler kendisinde hep farklı olduğunu anlatan Ataç, “Bunu bazen çevreme anlatıyorum. Şöyle ki Ataç ailesi Gümüşhane’de de var. Bunu İzmir’de askeri hastanede vatani görevimi yaparken yaşadım. Yaşlı bir teyzenin soyadımdan dolayı bana Gümüşhaneli misin demesi hep aklımdadır. Ondan beridir kendimi hep sizden birisi olarak görürüm. Faaliyetlerinizi yakından takip ediyorum. Eskişehir’deki sosyal ve kültürel hayata katkı sağlıyorsunuz. Buda bizi mutlu ediyor. Aracılığınızla tüm hemşehrilerimizin 2024 yılını tebrik ediyorum. Yeni yılımızın gurur ve başarılarla dolu geçmesini diliyorum” dedi.

Dernek Başkanı İrfan Ataman da kabulleri için Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a teşekkür ederek, “Bizlere bugüne kadar gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı tüm üyelerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlerin de bahsettiği gibi hemşehri derneklerinin asıl amaçlarından birisi adını taşıdığı yörenin sosyal ve kültürel güzelliklerini yaşatıp kendilerinden sonra gelecek kuşaklara aktarmaktır. Üyeler arasında maddi ve manevi dayanışmayı yardımlaşmayı sağlamaktır.  Bizde diğer hemşehri dernekleri gibi bunu Eskişehirimizde yapmaya gayret ediyoruz. Ayrıca dernek çalışmalarımızda ülkemizin geleceği olan üniversite gençliğine yönelik çalışmalarımız var. Uzun süredir devam eden gençliğe yönelik faaliyetlerimiz ve burs verme çalışmalarımız var” diye konuştu.

Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Gümüşhaneliler Derneği’nin Onur Kurulu Üyesi bir dönem Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Akademisyenlerinden olan Prof.Dr. Cengiz Öner ise “Bir Gümüşhaneli olarak böylesi bir ziyarette bulunmaktan mutlu oldum. Gümüşhane bizim doğduğumuz yer. Eskişehir ise hayatımızı sürdürdüğümüz bir kent. Bu güzel kentte birlik ve dayanışma içerisinde bulunup hizmet etmek çok değerli. Ahmet Ataç Beyi çok önceden tanırım. Tepebaşı ilçesinde yaptığı güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç odasında asılı bulunan iki ödülü Dernek Yöneticilerine göstererek  ödüller hakkında bilgilendirmelerde bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma’dan kaçak sigara operasyonuÖnceki Haber

Jandarma’dan kaçak sigara operasyonu

Kelkit’te karşıdan karşıya geçmek isteyen kadın hayatını kaybettiSonraki Haber

Kelkit’te karşıdan karşıya geçmek isteye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar