Gümüşhane

Gümüşhanespor’un Kamp Programı Belli Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhanespor’un Kamp Programı Belli Oldu
Abone ol
TFF 3.lig 1.grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Gümüşhanespor’da sezon öncesi kamp programı belli oldu.

Temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş,  sezon öncesi teknik direktörlük koltuğuna Eynesil Belediyespor'un eski teknik direktörü Hasan Uğur Kardal’ı getirdi. Temsilcimizin yeni teknik direktörü Hasan Uğur Kardal’ın raporu doğrultusunda sezon öncesi çalışmalarına başladı. Transfer edilecek oyuncularla temasa geçen kırmızı beyazlı yönetim oyuncuları yeni sezon öncesi yapılacak olan kampa yetiştirmek istiyor. Temsilcimiz yeni sezon öncesi ilk çalışmasını 25 Temmuz tarihinde Tekke köyü tesislerinde gerçekleştirecek.

Temsilcimiz, 25 Temmuz tarihinde Tekke köyü tesislerinde top başı yapacak. Teknik direktör Hasan Uğur Kardal yönetiminde sezon öncesi çalışmalarına başlayacak temsilcimiz, kadroya yapılacak transferlerle sezona güçlü bir başlangıç yapmak istiyor.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Ertürk Yakut,

“Gümüşhanespor olarak sezon başı kamp çalışmalarına 25 temmuzda tesislerimiz de  başlayacağız. Takımımızın fiziksel ve taktiksel olarak en iyi şekilde hazırlanması için antrenörlerimiz ve sporcularımız yoğun bir kamp süreci geçirecekler. Kamp sürecinde performanslarını geliştirmek, takım uyumunu artırmak ve yeni transferlerimizi entegre etmek önceliklerimiz arasında yer alıyor. Transfer çalışmaları konusunda da aktif bir süreç yaşamaktayız. Yeni sezon için takımımızın gücünü artırmak adına bazı transferler gerçekleştirdik ve eksik bölgelere transferler yapmak için görüşmelerimiz devam ediyor. Bu transferlerle takımımızın rekabetçi ve başarılı bir performans sergileyeceğine inanıyoruz. Aynı zamanda kendi altyapımızdan yetişen genç yetenekleri de takımımıza kazandırmaya devam edeceğiz. Yerel yetenekleri desteklemek ve onlara fırsat vermek bizim için önemli bir misyon” diye konuştu.

Başkan Yakut, taraftarlara seslenerek,

“Sevgili taraftarlarımız, sizlerin desteği her zaman en büyük motivasyon kaynağımız oldu. Yeni sezonda da tribünlerin coşkusunu ve desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. Maçlarımızda bizi yalnız bırakmayacak, takımımıza sevgi ve inançla destek olacak tüm taraftarlarımızı stadyumlarda görmek istiyoruz. Gümüşhanespor olarak, yeni sezonda hedeflerimize ulaşmak için birlikte çalışacağız. Bizler için en önemli olan şey, Gümüşhanespor'u gururla temsil etmek ve başarılarıyla tüm Gümüşhanelilere sevinç yaşatmaktır” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adları Gümüşhane’nin Çatılarında YaşatılıyorÖnceki Haber

Adları Gümüşhane’nin Çatılarında Yaşatıl...

Apolas Lermi Tartışması BüyüyorSonraki Haber

Apolas Lermi Tartışması Büyüyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar