Gümüşhane

Günel, Sarıyer’e Aday Adayı Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Günel, Sarıyer’e Aday Adayı Oldu
Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Sarıyer Belediye Meclis üyesi hemşehrimiz inşaat mühendisi Nizamettin Günel, CHP'den Sarıyer Belediye Başkan aday adayı oldu.

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda adaylık müracaatını yapan Günel, Sarıyer'in güzelliklerini, potansiyelini ve halkının beklentilerini göz önünde bulundurarak, şeffaf, katılımcı ve hizmet odaklı bir yönetim anlayışıyla Belediyeyi daha da ileriye taşımayı hedeflediğini söyledi.

Toplumun her kesimini kucaklayan bir platform oluşturarak, ortak akıl ve dayanışma ruhuyla Sarıyer'i daha yaşanabilir bir yer haline getireceklerine inandığını kaydeden Günel, “Desteklerinizle birlikte, daha adil, sürdürülebilir ve kültürel bir Sarıyer için birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum. Sarıyer'e ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne olan bağlılığımı, deneyimimi ve enerjimi bu hizmet yolculuğunda sizlerle paylaşmak için buradayım. Hep birlikte, Sarıyer'i geleceğe taşımak için el birliğiyle çalışacağımıza inancım tam. Teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Nizamettin Günel kimdir?  

01.01.1954 tarihinde  Gümüşhane Şiran Yeniköy’de doğdu. İlkokulu Yeniköy’de okudu. Emirgan ortaokulu ve Etiler Lisesi’ni bitirdi.
Galatasaray Mühendislik Okulu’ndan İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 2 yıl statik projelerde çalıştı. 22 yıl İsviçre Firması SİKA’da müdür olarak görev yaptı.
19 yıldır BASF Firması’nda çeşitli bölümlerde satış-pazarlama müdürü olarak çalıştı. Şu anda BASF Firması’nda KEY ACCOUNT MANAGER olarak çalışmaktadır.
Sivil Toplum Kuruluşları’nda aktif görevler almıştır. 1991 yılında Gümüşhane Şiran Yeniköy derneği kurucu dernek başkanlığını yapmıştır. ÇEKÜL Vakfı ve Kelkit Vadisi Platformu’nda bölge adına önemli çalışmaları olmuştur. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi üyesidir. Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliği, Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı, Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeliği, Gümüşhane Üniversitesi Kalkınma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliği ve Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Platformu üyeliği görevleri devam etmektedir.
2 Dönemdir İBB ve Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yapmaktadır. Sarıyer Belediyesi CHP Grup Başkan Vekilliği ve İmar Komisyonu Başkanlığı ile İBB Kentsel Yenileme Komisyonu üyeliği devam etmektedir.
Evli ve 2 çocuk babasıdır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane’de TKDK heyecanıÖnceki Haber

Gümüşhane’de TKDK heyecanı

Doğan: Kelkit için hayallerimiz varSonraki Haber

Doğan: Kelkit için hayallerimiz var

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar