Gümüşhane

Kadın meclisinin talepleri Bakanlığa gönderildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadın meclisinin talepleri Bakanlığa gönderildi
Abone ol
Gümüşhane'nin sağlık sorunlarıyla ilgili Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından belirlenen acil ihtiyaçlar Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya gönderildi.

Gümüşhane'ye anjiyo ünitesi kurulması, gastroenterolog, nefrolog gibi yan dal hekimlerinin de atanması, hastanenin A grubuna yükseltilmesi ve kemoterapi ünitesi kurulmasını içeren talep metni resmi yazıyla Bakanlığa posta, e-posta ve faks yoluyla gönderildi.

Bakan Koca'dan bahse konu ihtiyaçların giderilmesi için Gümüşhane'ye özel ilgi göstermesi istendi ve Gümüşhane'ye davet edildi.

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ, Kadın meclisi başkanı Arzu Ay ve kadın meclisi yürütme kurulu üyelerinin yaptıkları istişare ve araştırmalar sonucu elde ettikleri verilerden yola çıkarak Gümüşhane’de sağlık konusundaki eksiklikleri tespit ederek yürütme kurulu toplantısında sağlık müdürlüğüne gönderilmek üzere bir dizi tavsiye kararlar aldıklarını hatırlatarak, “Biz de meclisimizin çıkardığı bu kararları çok yerinde bularak onayladık ve bu kararın Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca'ya da gönderilmesi konusunda karara vardık. Kent Konseyimizin genel sekreteri Sn. Müzeyyen Katırcıoğlu'na rica ederek, tavsiye karar yazısını Sağlık Bakanımıza göndermesini ve bu vesile ile Sayın Bakanımızı da şehrimize davet etmesini istedik. Sağlık Bakanımızın bu davetimize icabet etmesini ve şehrimizdeki eksikliklerin giderilmesi için gerekli talimatları vermesini heyecan ile bekliyoruz. Bu kararın çıkarılması konusunda emeği geçen başta kadın meclisi başkanımız Sn. Arzu AY olmak üzere, kadın meclisi yürütme kurulu üyelerimize ve resmi prosedür sürecini başarılı bir şekilde yürüten Kent Konseyi genel Sekreterimiz Sn. Müzeyyen Katırcıoğlu'na teşekkür ederim” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ağaç: Madenlerin kapanması Gümüşhane’ye yapılabilecek en büyük kötülüktürÖnceki Haber

Ağaç: Madenlerin kapanması Gümüşhane’ye...

Jandarma’dan Şiran’da uyuşturucu operasyonuSonraki Haber

Jandarma’dan Şiran’da uyuşturucu operasy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar