Gümüşhane

Kara: Hep birlikte kazanacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kara: Hep birlikte kazanacağız
Abone ol
Demokrat Parti Şiran Belediye Başkan Adayı Abdulbaki Kara, genç, yaşlı, kadın, çocuk, öğrenci, memur ve esnaf gibi toplumun her kesimiyle kucaklaştıklarını belirterek “31 Mart yerel seçimlerinde hep birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Seçim yarışında son günlere girilirken Demokrat Parti Şiran Belediye Başkan Adayı Abdulbaki Kara, seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Oldukça verimli bir seçim süreci geçirdiklerini dile getiren Kara, çalışmaların temelinin yaklaşık iki yıla dayandığını belirtti. 

İki yıl boyunca Şiran’da yaşayan genç, yaşlı, kadın, çocuk, öğrenci, memur, esnaf, işçi ve gurbetçi gibi toplumun birçok kesimi ile birebir görüşmeler yaptığını ifade eden Kara, herkesin derdini dinlediklerini ve projelerini birebir toplumun ortak talepleri üzerine oluşturduklarının altını çizdi. 

31 Mart seçimlerinde de seçimi kazanarak Şiran’da yaşayan her kesimi mutlu edecek bir yönetim ortaya koymak istediklerini dile getiren Kara, “31 Mart seçimlerini Allah’ın izniyle hep birlikte kazanacağız.” ifadelerini kullandı. 

Saha çalışmalarında, esnaf ziyaretlerinde ve ev ziyaretlerinde vatandaşlardan çok güzel geri dönüşler aldıklarını belirten Abdulbaki Kara, genel olarak Şiran halkının değişimden yana olduğunu sözlerine ekledi. 

Şiran’da kaybedilecek zamanın olmadığını dile getiren Kara, “Yaptığımız bütün çalışmalarda görüyoruz ki Şiran halkının değişim beklentisi çok yüksek. Şiran’da artık kaybedilecek zaman yok. Şiranlı hemşerilerimiz hizmet alma konusunda kaybolacak hiçbir zamana tahammül edecek durumda değil. Biz Şiran halkımızın bu beklentisini ve bizlere olan güvenini boşa çıkarmamak için çok çalışıyoruz. Allah’ın izni ve halkımızın desteği ile seçimi kazanınca da çok çalışmaya devam edeceğiz. Biz Şiran halkımızla başladığımız bu yürüyüşe; sağa sola bakmadan, algılara kulak asmadan devam edeceğiz ve aynı anlayışla aziz milletimize hizmet edeceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı. 

Ramazan ayı olması nedeniyle sakinlik içerisinde geçen seçim çalışmalarının yine aynı sakinlik ve huzurla devam etmesini temenni ettiklerini vurgulayan Kara, Ramazan ayının Şiran’a bereket getirmesini dilediğini sözlerine ekledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ölüm halı sahada yakaladıÖnceki Haber

Ölüm halı sahada yakaladı

Çimen: Köylerimiz bizim zenginliğimizdirSonraki Haber

Çimen: Köylerimiz bizim zenginliğimizdir

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar