Gümüşhane

Kara İstanbul’da STK’larla bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kara İstanbul’da STK’larla bir araya geldi
Abone ol
Demokrat Parti Şiran Belediye Başkan Adayı Abdulbaki Kara, İstanbul’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

Kara, Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF), Şiran Eğitim Kültür Vakfı (ŞEKAV) ve birçok Şiran Köy Derneğinin başkanlarının geniş katılımı ile toplantı gerçekleştirdi.

İstanbul’da faaliyet gösteren bütün Şiranlı Sivil Toplum Kuruluşlarını davet ettiklerini belirten Kara, istişare temeli ile yola çıktıklarını ve aynı anlayışla yola devam ettiklerini dile getirdi. 

Geçmişte olduğu gibi bugün de Şiran sivil toplum kuruluşları ile bağını koparmadığını vurgulayan Kara, bundan sonraki süreçte de her zaman STK’lar ile irtibatlı olacağının altını çizdi. 

Dertlerinin memleket olduğunu ifade eden Kara, “İstanbul programımız kapsamında bugün İstanbul’da faaliyet gösteren ŞİDEF, ŞEKAV ve Şiran Köy Dernekleri ile bir araya geldik. Biz yolumuza istişare temeli ile çıktık ve aynı anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Uzun yıllardır Şiran için çaba gösteren bütün derneklerimizle, vakıflarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geliyoruz ve her konuda istişare ediyoruz. Aynı anlayışla bugün de ŞİDEF, ŞEKAV ve Şiran Köy Dernekleri Başkanlarımızı Ataşehir’de organize ettiğimiz programımızda ağırladık. Bizleri kırmayıp davetimize icabet eden bütün başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. ŞEKAV ve ŞİDEF başta olmak üzere Şiran STK’larının iş birliği sayesinde okul, üniversite binası, hastane lojmanı, öğrenci yurdu ve devlet hastanesine yapılan cihaz bağışları gibi birçok hizmet ilçemize kazandırılmıştır. Bu hizmetlerinden ötürü Şiran STK’larımıza teşekkür ediyorum. Bizlerde Allah izin verirse Belediye Başkanlığı dönemimizde STK’larımız ile iş birliği yaparak bu hizmetlerimize yenilerini ekleyeceğiz. Programımızın ardından sırasıyla Ara Köyü Derneği, Konaklı Köyü Derneği ve Erenkaya Derneğini ziyaret ettik. Derdimiz memleket dedik, derdimizi anlattık. Yeni Şiran’ı anlattık. Bizleri ağırlayan bütün derneklerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de bütün dernek, vakıf ve STK’larımız ile irtibatta olacağız. Şiran’ı hep birlikte yöneteceğiz, hep birlikte geliştireceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane'de ÇEMBER-13 OperasyonuÖnceki Haber

Gümüşhane'de ÇEMBER-13 Operasyonu

Kürtünlüler Platformu Dernekleşme Kararı AldıSonraki Haber

Kürtünlüler Platformu Dernekleşme Kararı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar