Gümüşhane

Kara’dan teşekkür ve yeni dönem mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kara’dan teşekkür ve yeni dönem mesajı
Abone ol
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde AK Parti aday göstermeyince vatandaşların talebi üzerine Demokrat Parti’den aday olan ve yüzde 40’a yakın oy alarak Belediye Başkanı seçilen Abdulbaki Kara, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek Şiran’da yeni bir dönemin başladığını belirtti.

Seçimin ardından Gümüşhane’nin en genç Belediye Başkanı unvanını da alan 38 yaşındaki Kara, 31 Mart seçimlerinde Şiran Belediye başkanlığı için yarışan 10 isim arasından yaklaşık yüzde 40 oy alarak ipi göğüslemişti.

İlçe merkezinde kurulu 24 sandıkta toplam 6 bin 821 seçmenin bulunduğu Şiran'da geçerli 4 bin 699 oyun bin 745'ini alan Kara, aday sayısının fazlalığıyla dikkat çeken ve oldukça çekişmeli geçen Şiran seçimlerinde zafere ulaşan isim oldu.

Demokrat Parti’nin Türkiye’de kazandığı 2 belediyeden birisi olan Şiran Belediyesi için mazbatasını bugün saat 14.00'da Şiran Hükümet Konağında alacak olan Kara, devir teslim töreni için saat 15.00'da Belediye Başkanlığı binasında olacak.

Şiran halkı kendi yolunu kendisi çizdi, bizi de o yola soktu”

Seçimlerin ardından bir teşekkür açıklaması yayımlayan Kara, “Biz bu yola en başından beri milletimizle çıktık. Yaklaşık 2 yıldır Şiranlı hemşerilerimizle istişare ederek bu göreve talip olduk. Aday adaylığı sürecimizin sonunda bizi adaylığa götüren kararı da yine hemşerilerimizle istişare ederek verdik. Aldığımız sonuç bunun en büyük göstergesidir. Biz hemşerilerimizin düşüncelerine her zaman çok önem verdik ve hemşerilerimizin desteğiyle zafere ulaştık. Şiran halkı kendi yolunu kendisi çizdi, bizi de o yola soktu. Biz de seve seve halkımızın emrinde o yola girdik” dedi.

“Kazanan Şiran halkı oldu”

Şiran’da Siyaset Bilimi derslerine konu olacak bir seçim geçirdiklerini kaydeden Kara, “Bütün bu gelişmeler sonucunda kazanan Şiran halkı oldu, kazanan millet oldu. Ben şahsım adına Ekim ayından beri gerek aday adaylığımız sürecinde gerekse adaylığımız sürecinde bizleri yalnız bırakmayan bütün Şiranlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Seçim günü oy kullanarak demokrasinin tecelli etmesine vesile olan bütün seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde istemeyerek de olsa kırdığımız, üzdüğümüz, görsel ya da sesli çalışmalarımızla rahatsızlık verdiğimiz vatandaşlarımız varsa her birinden özür diliyorum. Tebrik için arayan, mesaj atan destek bildiren bütün eşe dosta, çevre ilçe ve illerden ulaşarak tebrik eden ve destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah’a şükürler olsun ki seçimi aziz milletimizin feraseti ile kazandık” diye konuştu.

“Şiran’ı hep birlikte yöneteceğiz”

Şiran’da yepyeni bir dönem başladığını, mazbatasını alıp göreve başladıktan sonra zaman kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını dile getiren Kara, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kıymetli Şiran’lı hemşerilerimizle istişare içerisinde olacak ve Şiran’ı hep birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı. 

Kara, seçim sonuçlarının ilçeye ile ve bütün ülkeye hayırlar getirmesini temenni ederek sandığa yansıyan milli iradeye saygı duyduklarını ve millete rağmen hiçbir şey yapılamayacağının altını çizdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti itiraz etti, oylar yeniden sayılıyorÖnceki Haber

AK Parti itiraz etti, oylar yeniden sayı...

Yeryüzünün kutlu emanetleri iftar sofrasında buluştuSonraki Haber

Yeryüzünün kutlu emanetleri iftar sofras...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar