Gümüşhane

Karahanoğlu: Biz koltuğa değil hizmete talibiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karahanoğlu: Biz koltuğa değil hizmete talibiz
Abone ol
AK Parti'nin geleneksel hale gelen teşkilatla temayül yoklaması Türkiye genelinde yapıldı. Gümüşhane’de de teşkilat üyeleri yerel seçimlerde yarışacak olan il, ilçe ve belde belediye başkan adayları için görüşlerini ortaya koydu.

Aday adayı olduğu ilk günden itibaren sahada yaptığı seçim çalışmaları ile vatandaşların yoğun ilgisini kazanan AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan aday adayı, İnşaat Yüksek Mühendisi Halil İbrahim Karahanoğlu da parti içinde yapılan temayül yoklaması ve projeleri hakkında açıklamada bulundu. Karahanoğlu, temayül yoklaması sonrası teşkilat üyelerini tek tek ziyaret ederek teşekkür etti.

“Gümüşhane için süper vizyon projeler “

‘Süper Vizyon’ projelerini Gümüşhanelilerle paylaşarak destek toplayan Karahanoğlu, “AK Parti tüm ülkede olduğu gibi Gümüşhane’de de temayül yoklaması yaptı. Adayların belirlenmesinde önemli süreçlerden biri olarak kabul edilen temayül yoklamasında birlik ve beraberlik içerisinde ilk günkü aşkla çalışan AK Parti Gümüşhane il teşkilatına teşekkür ediyorum. Teşkilatımız ile birlikte 31 Mart seçimlerinde en güzel, en parlak başarıyı elde etmek için çok titiz ve hassas bir çalışma yürüteceğiz” dedi.

“Biz koltuğa değil hizmete talibiz”

Vizyon projelerinin vatandaşlar tarafından destek gördüğünü belirten Karahanoğlu, “30 yıl görev yaptığım memleketim Gümüşhane’nin her karış toprağını gezerek yaşlısıyla genciyle, kadınından erkeğine, işçisinden memuruna her kesim vatandaşla bir araya geldim. Biz koltuğa değil hizmete talibiz. Gümüşhane’nin kaderini değiştirecek projelerimiz var. Şehrimizi daha yaşanılabilir hale getirmek için gecemizi gündüzümüze katacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Gümüşhane’ye olan büyük sevdam, davama olan büyük inancım, tecrübelerim ve hizmet aşkımla çıktığım bu yolda, AK Partili bir başkan olarak Gümüşhane Belediyesinde, başarılı işlere imza atacağımıza olan inancım tamdır” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Küçük’ün Gümüşhane temaslarıÖnceki Haber

Milletvekili Küçük’ün Gümüşhane temaslar...

İstanbul Gümüşhanespor BAL Aşkına: 4-3Sonraki Haber

İstanbul Gümüşhanespor BAL Aşkına: 4-3

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar