Gümüşhane

Karataş hemşirelerin haftasını kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karataş hemşirelerin haftasını kutladı
Abone ol
Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kapsamında hemşirelere gül dağıttı.

Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kapsamında hemşirelere gül dağıttı.

Gümüşhane Devlet Hastanesini ve Kelkit Devlet Hastanesini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş hemşirelerin haftasını kutladı. 
Program kapsamında ilk olarak Kelkit Devlet Hastanesini ziyaret eden Karataş’ı Kelkit Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Sağlam ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Meral Fidan Meral Fidan Uçan ile diğer sağlık çalışanları karşıladı.  

Burada sağlık teşkilatının kahramanları olarak adlandırılan hemşirelerin haftasını kutlayan İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, hemşirelere üzerinde “Sağlığımız İçin Gece Gündüz Demeden Çalışan Siz Değerli Hemşirelerimizin “Hemşireler Haftasını Kutlar” sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” yazılı kutu içerisinde gül dağıttı. 

Daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesini ziyaret eden Ömer Faruk Karataş’ı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ertuğrul Kara, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Çiğdem Ataman ve diğer hemşireler karşıladı. 

Burada da hemşirelere gül dağıtan İl Emniyet Müdürü Karataş, “Covid -19 salgını ile mücadele kapsamında hemşirelerimiz adeta kahramanca mücadele vermektedirler. Sağlık teşkilatı içerisinde önemli bir görev üstlenen hemşirelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. İnsanların sağlığı için çok önemli ve kutsal bir mesleği fedakarca yerine getirmektedirler. Hemşireler ile ülkemiz gurur duymaktadır. Tüm sağlık çalışanlarımıza meslek hayatında başarılar dilerim” dedi. 

Hemşireler de hemşireler haftası kapsamında anlamlı bir hediye ile kendilerini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş' teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GÜMÜŞHANE Valinin 'gelmeyin' çağrısı karşılık buldu, sokaklar boş kaldıÖnceki Haber

GÜMÜŞHANE Valinin 'gelmeyin' çağrısı kar...

Gümüşhane Lisesi proje okulu olduSonraki Haber

Gümüşhane Lisesi proje okulu oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar