Gümüşhane

Karne hediyeleri PENTUZGÜMDER’den

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karne hediyeleri PENTUZGÜMDER’den
Abone ol
İstanbul Pendik Tuzla Gümüşhaneliler İl Derneği (PENTUZDER) yönetimi geleneksel hale getirdiği “Karneni Getir Hediyeni Götür” programını bu yıl sonunda da icra etti.

Dernekçiliğe farklı bir bakış açısı ile yola devam eden PENTUZGÜMDER yönetimi eğitime ve çocuklara ağırlık vermeye devam ediyor. 

Özellikle çocukları derneklerle buluşturma konusunda çalışmalarını öteden beri sürdürmeye çalışan Dernek Başkanı Sinan Terzi ve yönetimi, babalar gününde babaları unutmadığı gibi karne tatilinde de çocukları unutmadı. 

Dernek merkezinde gerçekleşen programda karnesi ile gelen tüm öğrencilere yönetim kurulu ile karne harçlıkları verildi.

Etkinlikle ilgili bilgi veren PENTUZGÜMDER eğitim birim başkanı Yavuz Küçük “Dernek yönetimi olarak çıktığımız bu yolda kendimize görev bildiğimiz eğitim ve öğretim yolundan sapmadan bütün öğrenci kardeşlerimizi teşvik edeceğiz. Hedefimiz kaliteli, eğitimli ve imanlı gençliğe rehberlik etmektir” dedi.

PENTUZGÜMDER Dernek Başkanı Sinan Terzi ise konuşmasında, “Her programımızı titizlikle hazırlıyoruz. En iyi hali ile üyelerimizin karşısında olmaya çalışıyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen özellikle eğitime gönül vermiş ve ekonomik destek vermiş olan herkese şükranlarımı sunuyorum. “Siz isteyin biz yapalım” sloganıyla yolumuza devam edeceğiz. Milli ve manevi duruşları olan, inançlı, ilimli, irfanlı gençliğe toplumun ve ülkemizin çok ihtiyacı var. Biz ruhu taşıyan gençlik yetiştirmek için başta anne ve babalara ardından biz topluma, STK’lara büyük sorumluluklar düşüyor.  Çocuklarımıza eğitim öğretim hayatında başarılar diliyorum. Onlar bizlerin göz bebekleri. Göz bebeklerimizi sıklıkla dernek merkezimizde misafir etmeye devam edeceğiz” dedi.

Program sonunda öğrenciler ve aileleri de söz alarak PENTUZGÜMDER Başkanı terzi ve yönetimine bu güzel ve anlamlı günde yaptıkları program için teşekkür edip başarı diledi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alim muhtar kalbine yenik düştüÖnceki Haber

Alim muhtar kalbine yenik düştü

Kasaba Atölyesi Kadın Kooperatifi Kurumları ziyaret ettiSonraki Haber

Kasaba Atölyesi Kadın Kooperatifi Kuruml...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar