Gümüşhane

Kaya: Gümüşhane’yi mutlu insanlar şehri yapmalıyız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaya: Gümüşhane’yi mutlu insanlar şehri yapmalıyız
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, partisinin belediyecilik anlayışlarını açıklayarak önceliklerinin mağduriyetlerin önüne geçmek ve herkese eşit hizmet sunmak olduğunu söyledi.

“Gümüşhane’mizin MHP’li bir belediye başkanına ihtiyacı vardır”

Kaya, 31 Mart mahalli idareler seçimleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede belediyeciliğin insanları mağdur etmemek, her türlü mağduriyetin önünü kesmek, ayırmadan, ayrıştırmadan hizmetin herkesin ayağına gitmesi için gayret sarf etmek demek olduğunu belirterek, “Görüyoruz ki Gümüşhane’mizde belediyemiz olayı böyle değerlendirmemektedir. Özellikle Gümsaş’ta işler mağduriyet ortaya çıkarmakta ve bu mağduriyetlere belediye kulak tıkamaktadır. Bunun için Gümüşhane’mizin MHP’li bir belediye başkanına ihtiyacı vardır. Herkesi aynı gören, insana değer veren, insanı her şeyin üstünde tutan bir anlayışa ihtiyaç vardır. Kısacası belediyenin kaybolan kurumsal kimliğini yeniden tahsis edilmesi elzemdir. Gerek Gümsaş’ta ki mağduriyetin, gerekse de Toki mağduriyetinin bir an önce giderilmesi gerekmektedir” dedi.

“Her belediye ve şirket çalışanına bizim “mesai arkadaşlarımızdır” mantığıyla yaklaşacağız”

Belediyeciliğin gülümseyen bir yüz, tevazu ve çözüm mercii olduğunun altını çizen Kaya, “Biz yaptık demekle işler yapılmış sorunlar çözülmüş olsaydı, sokak hayvanları cirit atmaz çocuklar okula giderken köşe bucak kaçmak zorunda kalmazdı. Uzatılan eli geri çevirmeyen, darda kalanlara acil yardım eden bir anlayışın belediyemize yansıtılması gerekmektedir. Yaşadığımız çevre ve mekânları güzelleştirmek, mamur hale getirmek insanımızı mutlu kılmak belediyenin işi olsa gerekir. İnsanımızı mutlu kılarken, öncelikle belediye çalışanlarımızı da ayrıştırmadan değer verip mutlu, huzurlu bir ortam oluşturmak, her belediye ve şirket çalışanına bizim “mesai arkadaşlarımızdır” mantığıyla yaklaşacağız. Mesai arkadaşlarımızın yaklaşık bir yıldır ödenmeyen mesai ve ikramiyelerinin birim ayrımı yapılmaksızın mali tabloya bakarak ilk önce belediye çalışanlarının hak ettiği ödemelerinin makul bir sürede ödeneceğini taahhüt ediyoruz” diye konuştu.

Kaya, “Bir başka konu ise belediye personeline özellikle de, şirket veya sözleşmeli personele uygulanan mobbingler. Daha hakları verilmemiş bu kardeşlerimizi baskı altında tutarak tercih haklarına müdahale etmek kabul edilemez. Yine AK Parti seçim irtibat bürolarında yine bu kardeşlerimiz çalıştırıldığını üzülerek öğrendik ve teyit ettik. Sayın başkanın artık bir aday olduğunu unutmadan, belediyenin kıt imkanlarını şahsı için kullanmaktan vazgeçmesini ve insanların tercihlerine saygı duymasını rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Gümüşhane Belediyesi halkın belediyesi olacaktır”

2024 yılının ilk çeyreğinde Gümüşhane’nin MHP’li bir belediyecilik anlayışıyla buluşmasının elzem olduğunu dile getiren Kaya, “Bilvesile hem mağduriyetler giderilecek hem de Gümüşhane Belediyesi belirli bir misyon ve vizyona kavuşturulacaktır. Belirli bir zümrenin değil halkın belediyesi olacaktır. İlke, ülkü ve fikirleriyle her dönemde var olmuş kritik görevler üstlenmiş, ülkenin birliğini ve varlığını kendi canından da üstün görmüş bir siyaset anlayışının mensupları olarak bugün içerisinde bulunduğumuz şartlar her zamankinden daha fazla görev ve sorumluluk üstlenmemizi zorunlu kılmaktadır. Bu sebeple lider ülke Türkiye hedefine giden yolda insanlarımız hizmet beklentilerini ayırmadan ve ayrıştırmadan kimseyi mağdur etmeden MHP’ye özgü bir yerel yönetim anlayışıyla buluşturmalıyız. Gümüşhane’yi mutlu insanlar şehri yapmalıyız. Gümüşhane’mizi 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde “ayıran, ayrıştıran, mağduriyetler oluşturan bir belediyecilikten, üreten, anlayışlı, istişareye açık, çözüm odaklı, halkla birlikte karar veren bir anlayışa kavuşturacağız” dedi.

“Söz veriyoruz ayrılmadan ayrışmadan Gümüşhane için canla başla çalışacağız”

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı’nın en büyük güvenceleri olduğunu dile getiren Kaya, “Teşkilatlarımızla STK’larımızla, Milletvekilimizle, adaylarımızla, merkezi hükümetle, uyumluyuz ve bu uyumun getirdiği “birlikteliğin ruhuyla” hareket ediyoruz. Yerelde yaptığımız seçim çalışmalarımızda bu ruhu bozacak hiçbir eylem ya da söyleme yer vermeden huzuru bozmadan, şölen havasında geçireceğimizi belirtmek istiyoruz. Memleketimizin huzuru için “memleket adama” ve encümen adaylarımıza desteğinizi istiyoruz. Söz veriyoruz ayrılmadan ayrışmadan Gümüşhane için canla başla çalışacağız. Ve başaracağız” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ceylan’dan taraftarlara jestÖnceki Haber

Ceylan’dan taraftarlara jest

Gümüşhane’de otomobille servis minibüsü çarpıştı: 4 yaralıSonraki Haber

Gümüşhane’de otomobille servis minibüsü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar