Gümüşhane

Kelkit TSO eğitim yardımları devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kelkit TSO eğitim yardımları devam ediyor
Abone ol
Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası bu yıl da eğitim yardımlarına devam ediyor. Kurum 2021-2022 Eğitim Öğretim döneminde, Kelkit, Şiran ve Köse ilçelerindeki ortaokul ve lise öğrencileri için her ay yapılan deneme sınavı masraflarını yıl sonuna kadar karşılayacak.

Toplam 50 bin TL tutarındaki öğrencilerin deneme sınavı ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanan bu yardım Kelkit TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Servet Daltaban, yardımcıları Umut Yaşar Doğan ve Ali Aydın’dan oluşan heyet tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlerine ilgili okul müdürlüklerine iletilmek üzere teslim edildi. 

Kelkit, Şiran ve Köse İlçe Milli Eğitim Müdürleri, TOBB ve Kelkit TSO’ya eğitime sağladıkları katkılar dolayısıyla teşekkür ederek, yeni eğitim öğretim yılının ülkemize ve ilçelerimize hayırlı olması temennisinde bulundular.

Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Server Daltaban her zaman eğitim camiasının yanında olduklarını belirterek, 2021-2022 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulunarak tüm öğrencilere başarılar diledi.

Toplamda 50 bin liralık destek ile öğrencilerin daha başarılı yarınlara hazırlanmasında pay sahibi olmaya çalıştıklarını kaydeden Daltaban, “Öğrencilerimiz umudumuz, aydınlık yarınlarımızın mimarları olacaktır. Pandemi nedeniyle verilen uzun aranın ardından yüz yüze eğitimin yeniden başlamasıyla, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 50 Bin TL tutarındaki Eğitim Yardımı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kelkit TSO’ya ulaştırıldı. Kelkit, Şiran ve Köse İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere gönderilen tutara Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kaynak ayrıldı” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GÜ’de Dünya Sivil Havacılık Günü KutlandıÖnceki Haber

GÜ’de Dünya Sivil Havacılık Günü Kutland...

Emniyet Müdürlüğü okullarda trafik eğitimi veriyorSonraki Haber

Emniyet Müdürlüğü okullarda trafik eğiti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar