Gümüşhane

Korkmuyoruz, Korkmayacağız…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Korkmuyoruz, Korkmayacağız…
Abone ol
İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, şiddetle sonuç almak isteyenlerin kaybedeceğine vurgu yaparak, “Şiddetten medet umanlar kaybedecek. 15 Mayıs sabahı iyilik kazanacak. Milletimiz kazanacak” dedi.

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, partisinin İstanbul İl Başkanlığına yapılan silahlı saldırıyı kınayan bir mesaj yayımladı.

İYİ Parti’nin İstanbul İl Başkanlığı’na sıkılan kurşunun hedefinin demokrasi olduğunu vurgulayan Ateş, “Ülkemizde sağlanan kardeşlik ortamından rahatsız olanlar partimizi hedef almıştır. Partimizin İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan İl Başkanlığına sıkılan kurşun demokrasimizi hedef almıştır. Ama şiddetten medet umanlar kaybedecek. 15 Mayıs sabahı iyilik kazanacak. Milletimiz kazanacak. Tüm yol arkadaşlarıma geçiş olsun dileklerimi iletiyor, saldırıyı gerçekleştiren tetikçilerin ve arkasındaki güçlerin ivedilikle yargı önüne çıkarılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Vatan sevdalılarını, ülkenin geleceği adına endişe duyanları kimsenin korkutamayacağını ifade eden İl Başkanı Ateş; “İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na yapılan silahlı saldırıyı lanetliyorum. Sorumlularının ve bağlantılarının en kısa sürede adalet önünde hesap vermelerini sağlayacak olan Türkiye Cumhuriyeti’nin korkusuz savcılarından aklıselim vatandaşlar olarak bekliyoruz. 2023 Türkiye’sinde; nefret dilinin, hakaretlerin, “beni kendinle uğraştırma” tehditlerinin sonucu budur. Bu ülkenin en büyük beka sorunu, bu nefret dilini yaygınlaştıran zihniyettir! Her şeye rağmen yılmayacağız.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bu kutlu yola çıkarken Allah’tan başka kimseye eğilmeyeceklerine ve korkmayacaklarına yemin ettiklerini belirten Ateş; “Bir kez daha buradan haykırıyorum. Bizim cesaretimizi 15 Mayıs sabahı Yüce Türk Milleti takdir edecek ve bizi büyük bir üstünlükle TBMM’ne taşıyacaktır.13.Cumhurbaşkanı da Millet İttifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır. Zira halkımız yoruldu, bıktı, bezdi. Adaletsizlikten, liyakatsizlikten, nefret dilinden, toplumumuzun ayrıştırılmasından, hayat pahalılığından bıktı.15 Mayısta insanlarımızın güzel ve güneşli günlere uyanacağına olan inancımız tamdır. Bu ucube sistem ve nefret dili söylemleri tarihin derinliklerine gömülecektir. Bu haksızlığa ve hukuksuzluğa, huzur ve güven ortamına zemin hazırlayanlar GİDECEKSİNİZ. Gitmekle kalmayacak tüm kanunsuz ve hukuksuz olan icraatlarınızın sonuçları ile ilgili olarak hesap ta vereceksiniz, bu hesabı Yüce Türk Adaletine vereceksiniz.

Bu vesile ile İYİ parti İstanbul İl Başkanlığına ve tüm teşkilatlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve Allah İYİ’lerle beraberdir diyorum” açıklamalarında bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kamerun’dan gelen Hristiyan genç Gümüşhane’de Müslüman olduÖnceki Haber

Kamerun’dan gelen Hristiyan genç Gümüşha...

Cumhurbaşkanı Adaylarının Pusuladaki Yeri Belli OlduSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Adaylarının Pusuladaki Yer...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar