Gümüşhane

Köse: Kulübümüze sahip çıkmaya devam edeceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köse: Kulübümüze sahip çıkmaya devam edeceğiz
Abone ol
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Av. Celalettin Köse, “Dostlukları ve kardeşlikleri pekiştirmesi gereken bir futbol maçı Gümüşhane ve Elâzığ insanını birbirine düşüremez, düşürmemelidir” dedi.

Milletvekili Köse, hafta sonu Kelkit Hürriyet Spor ile 3GEN Holding Elazığspor arasında oynanan futbol müsabakasının ardından istenmeyen olaylar sonrası polisin taşkınlık yapan, koltukları ve seramikleri kıran tribündeki Elazığsporlu taraftarları kontrol altına almaya çalıştığını ve polisle Elazığsporlu taraftarlar arasında bir arbede yaşandığını hatırlattı.

“PKK Dışarı tezahüratı kesinlikle yapılmadı”

Basında yer alan Elazığspor taraftarlarına yönelik “PKK Dışarı” tezahüratının kesinlikle doğru olmadığını ve maçı izleyen herkesin bunun şahidi olduğunu kaydeden Köse, “Güvenlik kamerası kayıtları da böyle bir söylemin asla olmadığını göstermektedir. Nasıl geliştiği muamma olan bir algı neticesi Kelkitli ve Elazığlı kardeşlerimiz hak etmedikleri bir töhmet altında kalmışlardır. Bizler Gümüşhane insanını nasıl bilirsek bizimle aynı kaderi yaşayan Elazığlı kardeşlerimizi de aynı şekilde biliriz. Ülkesi ve milleti için her iki ilimiz insanı sayısız şehit vermişlerdir. Kelkit’te Elâzığ’da gönüllerindeki vatan ve millet sevdasını her şeyin üzerinde tutan güzide memleketlerdir” dedi.

PKK ve/veya başka bir terör söyleminin ne Gümüşhane insanına yakışacağını ne de Elâzığ gibi kadim bir geleneğe sahip başka bir şehre yakışacağının altını çizen Köse, “Kulüp başkanından ve mülki idareden aldığımız bilgilerde böyle bir söylemin hiçbir şekilde yapılmadığı yönündedir. Dostlukları ve kardeşlikleri pekiştirmesi gereken bir futbol maçı Gümüşhane ve Elâzığ insanını birbirine düşüremez, düşürmemelidir” diye konuştu.

“Bundan sonra da kulübümüze sahip çıkmaya devam edeceğiz”

Elazığ basınında olayın sıcaklığı ile doğruluğu araştırılmadan yer alan, Gümüşhane ve Kelkit’i zan altında bırakan aslı astarı olmayan söylemlerin birlik ve beraberliği asla zedelememesi gerektiğinin altını çizen Köse, “Bu tür asılsız söylemler Elazığlıları üzdüğü gibi Kelkit ilçemiz insanını da üzmüştür. Biz, bu durumu asla kabul etmeyiz. Gümüşhane Milletvekili olarak, Kelkit Hürriyet Spor’un hak ve hukukunu koruyup, istenmeyen asılsız iddialardan dolayı kulübümüzün zarar görmemesi için çaba gösterdiğimiz gibi bundan sonra da kulübümüze sahip çıkmaya devam edeceğiz ve ilimize gelen misafirlerimizi de her zaman baş tacı etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaya: Kelkit Hürriyetspor yalnız değildir!Önceki Haber

Kaya: Kelkit Hürriyetspor yalnız değildi...

Zekai İnan, Uşak İl Müdürü olduSonraki Haber

Zekai İnan, Uşak İl Müdürü oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar