Gümüşhane

Köse’den CHP’ye Sert Eleştiri: “Yazıklar olsun”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köse’den CHP’ye Sert Eleştiri: “Yazıklar olsun”
Abone ol
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, teröre tepki göstermek için yayınlanan ortak bildiriye imza atmayan CHP ve DEM Partisini eleştirdi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, teröre tepki göstermek için yayınlanan ortak bildiriye imza atmayan CHP ve DEM Partisini eleştirdi.

  AK Parti, İYİ Parti, MHP ve Saadet Partisi Grup Başkanvekili ortak bildiri yayımlayarak teröre tepki gösterdi. CHP Grubu ise ayrı bir metin yayımlayarak saldırıya tepkisini dile getirdi.  TBMM'de grubu bulunan dört parti ortak bildiri yayımlayarak 12 askerin şehit olduğu terör saldırısına karşı tepkilerini gösterdi. CHP grubu ise ortak bildiri de yer almayarak ayrı bir şekilde yayınladığı bildiri ile yapılan saldırıları kınadı.  

 Dört parti tarafından yayınlanan ortak bildiri de AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, MHP Grup Başkanvekili Muhammet Levent Bülbül ve Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin'in imzası yer aldı.  CHP yönetimi AK Parti, İYİ Parti, MHP ve Saadet Partisi Grup Başkanvekillerinin imzasının bulunduğu ortak bildiriye katılmadı. CHP'nin TBMM Grubu, Genel Başkanı Özgür Özel ile Grup Başkanvekilleri Burcu Köksal, Gökhan Günaydın ve Ali Mahir Başarır’ın imzalarının bulunduğu ayrı bir bildiri yayımlayarak 12 askerin şehit olduğu terör saldırısına karşı tepkilerini gösterdi. 

 “CHP, Terörü Destekleyenler ile Kol Kola Olduğunu Bir Kez Daha Gösterdi”

  AK Parti Gümüşhane milletvekili Av. Celalettin Köse, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile TBMM'de grubu bulunan dört partinin ortak bir şekilde yayınladığı bildiriye imza atmayı kabul etmeyen CHP ve DEM Parti’ye tepki gösterdi. Milletvekili Köse, Twitter(X) hesabından yaptığı 2 ayrı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

 “Ülke olarak içimizin yandığı bu günde, millet iradesinin tecelligâhı TBMM’de bütçe görüşmeleri devam ederken AK Parti’nin, MHP’nin, İyi Parti’nin ve Saadet Partisi’nin terörü ortak bildiri ile kınayalım yönündeki iyi niyetli irade beyanları ve ortak bildiriye hep birlikte imza atalım yönünde ki talepleri DEM ve CHP tarafından kabul edilmemiştir. Sıkıştığında kurucu iradeye sığınan CHP, terörü destekleyen DEM Parti ile kol kola olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Yazıklar olsun…”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane'de 101 Köy Yolu Ulaşıma KapandıÖnceki Haber

Gümüşhane'de 101 Köy Yolu Ulaşıma Kapand...

Gümüşsu Galibiyetle TanıştıSonraki Haber

Gümüşsu Galibiyetle Tanıştı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar