Gümüşhane

MHP yerel seçimlerde yarıştan yana

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP yerel seçimlerde yarıştan yana
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mete Kaya, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için çok ciddi bir hazırlık içerisinde olduklarını ve tüm ilde yarıştan yana olduklarını söyledi.

Milletvekili Musa Küçük’ün düzenlediği basın toplantısına katılan ve burada yerel seçimlerde ittifak olup olmayacağıyla ilgili bir soruyu cevaplandıran İl Başkanı Kaya, Gümüşhane il merkezi için takvim belli olmamasına rağmen 4 kişinin kendilerine şifahi olarak aday adayı olduklarını söylediğini belirtti.

Milletvekili Küçük’ün yerel seçimlerde ittifak olup olmayacağıyla ilgili soruyu “Ben Gümüşhane'de yarıştan yanayım” sözlerine benzer bir şekilde aynı soruyu “Biz Gümüşhane olarak bütün il, ilçe ve beldelerde yarış olacağına inanıyoruz” ifadeleriyle cevaplandıran İl Başkanı Kaya, dün Erzurum’da yapılan ve bu konuların görüşüldüğü bölge istişare toplantısına Gümüşhane’den belediye başkanları, belediye encümenleri, il encümenleri, il ve ilçe teşkilatlarıyla yaklaşık 150 kişilik bir kadroyla güçlü bir şekilde katıldıklarını hatırlattı.

MHP’nin 31 Mart'ta yapılacak seçimlere ciddi bir hazırlık içerisinde olduğunu vurgulayan Kaya, “Biz Gümüşhane olarak bütün il, ilçe ve beldelerde yarış olacağına inanıyoruz. Bütün adaylarımız ve mevcut belediye başkanlarımızın hepsinden de memnunuz, razıyız. Çok güzel çalışmalara imza attılar. İnşallah bu belediyelerimize de yenisini katacağız diye düşünüyorum. Aday adayları noktasında da genel merkezimiz takvimi daha açıklamadı. Bu takvim açıklanmadan adayları açıklamak gibi bir yetkimiz yok. Sadece şifahen bize bilgi verip aday adaylık çalışmaları içerisinde bulunan arkadaşlarımız var. Ama henüz resmi bir müracaatlar almış değiliz” dedi.

“Şuanda il merkezi için 4 isim bana ulaşarak aday adayı olmak istediğini söyledi”

Genel Merkezler nezdinde ittifak görüşmelerinin devam ettiğini ve henüz seçim takviminin belli olmadığını hatırlatan Kaya, “Bütün ilçe ve beldelerimizde il de dahil olmak üzere belediye başkanlığı yarışı için teşkilatlarımızı tamamen hazır hale getirdik. Biz üzerimize düşen bütün görevleri yerine getiriyoruz. Allah'ın izniyle genel merkezimiz de uygun gördüğü takdirde yarışa hazırız. Biz hiç kimseye gel bizden aday adayımız ol talebinde bulunmadık. Şuanda il merkezi için 4 isim bana ulaşarak aday adayı olmak istediğini söyledi. İsmi geçen şimdilik İl Genel Meclis üyemiz Vedat Soner Başar, eski il başkanımız Nadim Aydın, Mesut Aydoğdu ve Gümüşhane'nin en büyük mahallesi olan Hasanbey Mahallemizin muhtarı Hamza Bayrak var. Henüz resmi müracaatları almadığımız için daha da fazla olabilir” diye konuştu.

“Hepsinden biz memnunuz”

MHP’nin ilçe ve belde belediye başkanlarına da teşekkür eden Kaya, “Allah onlardan razı olsun. Borç batağı içerisinde devraldıkları belediyeler vardı. Lüzumsuz harcamalardan uzak durarak bu borçları ödeyip güzel faaliyetlere de imza attılar. Hepsinden biz memnunuz. Herhangi bir belediye başkanımızın üstünü çizmiş durumumuz da yok. Fakat şartları gereği ben daha aday olmayacağım diyen arkadaşlarımız da olacaktır. Eğer çekilen olursa yerine başka aday bulacağız. Yoksa biz kendilerinden memnunuz. Bütün belediye başkanlarımıza da buradan teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Küçük’ten önemli açıklamalarÖnceki Haber

Milletvekili Küçük’ten önemli açıklamala...

İşçilerin içinde olduğu minibüs uçuruma yuvarlandı: 2 yaralıSonraki Haber

İşçilerin içinde olduğu minibüs uçuruma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar