Gümüşhane

MHP’den “Başlangıç yürüyüşü”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP’den “Başlangıç yürüyüşü”
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için “Başlangıç Yürüyüşü” etkinliğiyle seçim startını verdi.

Yağmura ve soğuk havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve gövde gösterisine dönüşen etkinlikte belediye başkan adayı Ecz. Vedat Soner Başer’in ‘Memleket Adamı’ vurgusu dikkat çekti. 

İl Başkanlığı tarafından organize edilen “Başlangıç Yürüyüşü” etkinliği Tarım ve Orman İl Müdürlüğü önünden başladı. 

Çok sayıda vatandaşın katıldığı gerçekleştirilen MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, MHP Gümüşhane Belediye Başkan adayı Eczacı Vedat Soner Başer, MHP’li ilçe ve belde belediye başkanları, Ülkü Ocakları mensupları, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı. 

Kadınların da yoğun ilgi gösterdiği yürüyüşte kalabalık ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Caddesi üzerinde yürüyerek sloganlarla Belediye Başkan adayı Başer’e desteklerini dile getirdi. 

Vatandaşların cam ve balkonlara çıkarak MHP Belediye Başkan adayı Başer’e desteğini gösterdiği yürüyüş 15 Temmuz Zafer Meydanı’nda sona erdi.

Yürüyüşün ardından sırasıyla MHP İl Başkanı Mete Kaya, MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük ve son olarak Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ecz. Vedat Soner Başer konuştu.

“Seçimlerle kapınızı açtıktan sonra sizleri mağdur edip 5 sene kaçmayacağız”

15 Temmuz Zafer Meydanı’nda bekleyen partililere seslenen MHP İl Başkanı Mete Kaya, “Bu yağmurlu havada bu güzel atmosferi bize yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerin huzurunda Vedat Soner Başer kardeşimizle inşallah belediyeyi kazanacağımıza söz veriyoruz. 10 belediye başkanımız da burada, Gümüşhane’deki 14 belediyenin de tamamını alacağız, burçlara 3 hilali dikeceğiz Allah’ın izniyle. Bizler gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için karşınızdayız. MHP sizlerin hizmetine talip, Allah’ın izniyle sizlerin yüzünü kara çıkarmayacak. Seçimlerle kapınızı açıp da ondan sonra sizleri mağdur edip 5 sene kaçmayacağız. Bizler sizlerin yanınızda olacağız. Bunu başaracak Vedat Soner Başer’e de kefilim” dedi. 

“Gümüşhane’nin seçtiği milletvekili olarak başkanımıza kefiliz”

MHP’nin Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ecz. Vedat Soner Başer’e desteğini dile getiren MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük ise “Gerçekten biz Gümüşhane’de, ilçelerde ve belediyelerde, belediyeciliğin nasıl olduğunu bütün şehre ispat ettik. Allah hepsinden razı olsun. Bugün şehrimizin yönetimine talibiz. Vedat başkanıma ve meclis üyesi adaylarıma çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Biz şehre şu sözü veriyoruz: Belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle, il başkanımızla, merkez ilçe başkanımızla, Ülkü Ocakları başkanımızla şehir uyum içinde nasıl yönetilir bu şehre göstereceğiz. Yeter ki siz bu fırsatı bize verin. Gümüşhane’nin seçtiği bir milletvekili olarak başkanımıza kefiliz, ekibine kefiliz. Söz veriyoruz 5 yıl omuz omuza bu şehre hizmet için mücadele edeceğiz. Soğuk hava, yağmurlu hava bu coşku ve kalabalık bize şunu söylüyor, Gümüşhane hazır. Gümüşhane memleket adamına hazır. İnşallah hep beraber omuz omuza çalışarak bu zaferi birlikte elde edeceğiz” diye konuştu. 

“Memleket adamının kapısı şehrimizin tüm insanlarına eşit şekilde açık olacak”

Gümüşhane için, gece gündüz demeden yılmadan çalışacaklarını dile getiren MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Eczacı Vedat Soner Başer de “Bu pazar gününde işinizden gücünüzden, rahatlığınızdan ödün verdiniz, rahmet gibi yağan yağmurda bizlere destek olmak beraber yol yürüdünüz. Gerek il başkanım gerek milletvekilim beni tanıtırken memleket adamı dedi. Ben malumunuz İl Genel Meclis üyesiyim. 2019’daki seçim kampanyasında bir abimiz bana baktı ve dedi ki eczacı seni gördüğüm zaman memleket aklıma geliyor, sana memleket adamı diyebilir miyim? O gün bugündür memleket adamı diye çağırılıyoruz. Partimizin, teşkilatımızın kararı, liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin onayıyla belediye başkan adayı olarak siz değerli hemşehrilerimizin karşısına çıktım. Memleket adamından beklentileriniz var. Memleket adamı hiç memleketinde ayrım yapar mı? Siyasi görüş, parti, zümre gözetir mi? Allah’ın izniyle bu memleket adamının kapısı şehrimizin tüm insanlarına eşit bir şekilde açık olacak. Bu konuda kimse endişe etmesin, kimse asla umutsuzluğa kapılmasın. Memleket adamı, memleketi için gece gündüz uyumadan, yorulmadan, ah demeden, aşkla, şevkle koşmaya hazırdır inşallah. Bunun için gençliğimiz var, enerjimiz var, sizlerden aldığımız değerli katkı ve güç var. Bu yürüyüşümüz 31 Mart akşamı bitmeyecek. Asıl Allah nasip eder, sizlerin desteğiyle belediye başkanı olursak o zaman başlayacak” ifadelerini kullandı. 

“Bu kardeşinizin bu şehrin dışında dikili bir ağacı yoktur”

Kaliteli kadrolarla seçime ve sonrasına hazırlandıklarının altını çizen Başer, “Bizler bu şehre huzur getirmeye geldik. Bizler bu şehre katkı koymaya geldik. Zaten malumunuz biz bu şehirde doğduk, büyüdük, benim üniversite hayatım hariç bu şehirden ayrıldığım hiçbir zaman dilimi yoktur. Neyim var neyim yoksa bu şehirdedir. Bu kardeşinizin bu şehrin dışında bir dikili ağacı yoktur. Şehrimiz için bir taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Geçmişte görev yapan bütün başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şimdiki başkanımıza da teşekkür ediyorum. Elbette bir şeyler yapmışlardır. İyisiyle, kötüsüyle vatandaş takdirini sandıkta ortaya koyacaktır ama biz diyoruz ki, biz daha iyisini, daha güzelini daha hızlı bir şekilde ayrım gözetmeksizin bütün mahallelere, bütün insanımıza götüreceğiz. Biz diyoruz ki finansı ve zamanı doğru kullanacağız. Biz diyoruz ki belediyenin üzerinde şu anda bir ölü toprağı var. Geldiğimiz zaman onu üfleyip kaldırıp inşallah yeni bir enerji, yeni bir sinerjiyle şehrimize hizmet edeceğiz. Beni bu şehir, bu dava yetiştirdi. Benim bu şehre olan borcumu ödememe izin verin, destek verin. Ben borcumu bu şehre ödemeden öteki dünyaya gitmek istemiyorum. Değerli belediye başkanlarımız burada, üretken belediyeciliği, milliyetçi-ülkücü belediyeciliği Gümüşhane’ye en güzel şekilde onlar gösterdiler, onlara bakıp bizim geleceğimizi görebilirsiniz. Bu nedenle bize destek olun, bizim yanımızda durun. Çok kaliteli, çok yetenekli kadrolarla yola çıktık, onlarla çalışıyoruz. Hepsi sahasında profesyonel. Milletvekilimiz var, inşallah Cumhur İttifakı’nı bu şehirde en etkin şekilde kullanacak kadrolarımız var. İl başkanımızla, ilçe başkanımızla, milletvekilimizle, bütün sivil toplum yapılarıyla, kanaat önderleriyle birlikte yöneteceğiz. Hiç kimseyle çatışmayacağız, hiç kimsenin gönlünü kırmayacağız, hiç kimsenin işinde aşında olmayacağız. Bu şehre katkı koyan herkesin önünde gerekirse paspas olacağız. Yeter ki bu şehri daha yaşanılabilir olarak çoluğumuza, çocuğumuza, torunumuza, gençlerimize daha güzel bir şekilde bırakabilmek için bir iz bırakalım. Bunun derdindeyiz, bunun peşindeyiz. Endişeye hiç mahal vermeden inşallah bu şehri yönetmeye talibiz. Ne mutlu Türk’üm diyene” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zigana Kayak Merkezi karne tatilinde doldu taştıÖnceki Haber

Zigana Kayak Merkezi karne tatilinde dol...

Gümüş kötü başladı: 1-3Sonraki Haber

Gümüş kötü başladı: 1-3

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar