Gümüşhane

Millet İttifakı Adayı Bedri Ağaç’tan İddialı Açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Millet İttifakı Adayı Bedri Ağaç’tan İddialı Açıklama
Abone ol
14 Mayıs 28. Dönem milletvekilliği seçimlerine Millet ittifakının 2.sıra adayı olarak girecek olan CHP’ li Bedri Ağaç, seçime yönelik açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs 28. Dönem milletvekilliği seçimlerine Millet ittifakının 2.sıra adayı olarak girecek olan CHP’ li Bedri Ağaç, seçime yönelik açıklamalarda bulundu.

Seçimde iddialı olduklarını dile getiren Ağaç hedeflerinin Gümüşhane’de 2 vekil çıkarmak olduğunu ifade etti. Ağaç açıklamasında,

“Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı kemal Kılıçdaroğlunun  Gümüşhane’den çok ciddi bir oy almasını istiyoruz. Cumhurbaşkanı olacağına inancımız tam. Çorbada bizimde tuzumuz olması gerektiğini düşünüyoruz. Bütün gayretimiz Gümüşhane’den maksimum oyu Kemal Kılıçdaroğluna aldırmak.  Millet ittifakının cumhur ittifak karşısında en az bir milletvekili çıkarmasını istiyoruz. 2-0 da bizim için sürpriz olmaz. Zaten bir vekili garantilediğimizi düşünüyorum, hedefimiz 2. Vekili çıkarmak” dedi.

“İttifak Olarak Birlikte Hareket Edeceğiz”

Seçim çalışmalarında Millet ittifakının diğer ortaklarıyla birlikte hareket edeceklerinin altını çizen Ağaç;

“6 parti beraber hareket ediyoruz. Programlarımız da beraber olacak. Ortak bir seçim koordinasyon merkezi oluşturduk, beraber plan yapacağız. Tabi şimdi seçime bir ay kaldı, Gümüşhane’nin coğrafyası geniş, 320 köyü var. Aynı anda 4, 5 grup çalışmalar yapmayı düşünüyoruz. zaman  zaman birlikte çalışacağız, zaman zaman da ilimizin farklı yerlerine dağılacağız ve vatandaşa, iktidarın karşısında başka bir seçeneği olduğunu göstereceğiz. İktidardan şikayetçi olan bir kitle var, gördüğüm kadarıyla cumhur ittifakının aday kararlarından rahatsız olan da bir kitle var. MHP’nin de yeni bir alternatif getirmediği ortada bu yüzden içimiz rahat. Ben sanki 1. Sıra adaymışım gibi çalışacağım. Onda en ufak endişem yok. Arkadaşlarımızın hepsinden, bizi seven bize gönül veren bizi takdir eden ve hakkımızda olumlu düşüncelerini belirtmiş kişiler belki sıramızla ilgili bir hayal kırıklığı yaşamış olabilirler ama hiç fark etmez. Söz konusu vatansa gerisi teferruat” şeklinde konuştu.

Gümüşhane’nin mecliste çok iyi temsili için bu seçimin bir fırsat olduğunu ve herkesin destek vermesi gerektiğini ifade eden Millet ittifakı 2. Sıra adayı Bedri Ağaç,

“Ben herkesin desteğini istiyorum. Çünkü mutlaka bize yeni ufuklar yeni kapılar açacaktır. Hemşerilerimin hak ve hukukunu gerek vekili olarak gerekse başka bir şekilde savunmaya devam edeceğim. Ama benim, halkımın desteğini bir şekilde arkamda hissetmem lazım. Gönül rahatlığıyla oy vermelerini istiyorum. Muzaffer bey de iyi, memlekete faydası olabilecek bir insan. Bizi de zaten herkes tanıyor. Bu seçim kişisel bazda geçmesi gereken bir seçim. Gümüşhane’nin çok iyi temsili yet yakalaması gerektiğine inanıyorum. Bu konu parti konusu değil, Gümüşhane’nin mecliste çok iyi temsil edilebilmesi için bir fırsat. Gümüşhane’nin unutulmuşluğunu, terk edilmişliğini ihmal edilmişliğini ortadan kaldıracak insanlara ihtiyacımız var. Bu açıdan da halkımızın desteğini son güne kadar istemeye devam edeceğiz. Başaracağımıza olan inancım tam.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Küçük Sanayi Sitesi Projesi sözleşmesi imzalandıÖnceki Haber

Küçük Sanayi Sitesi Projesi sözleşmesi i...

Şiddetli yağış UyarısıSonraki Haber

Şiddetli yağış Uyarısı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar