Gümüşhane

Millet ittifakı Çalışmalarına Devam Ediyor.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Millet ittifakı Çalışmalarına Devam Ediyor.
Abone ol
Millet ittifakı Milletvekili Adayları Saha Çalışmalarına Devam Ediyor.

Millet İttfakınınGümüşhane İyi Parti Milletvekili adayları  Muzaffer Altıparmak ve Bedri Ağaç ekip çalışmalarına her gün bir yenisini ekliyor.Millet ittifakının İl ve ilçe başkanları ile yöneticileri de bu ziyarete eşlik ediyorlar.İttifakın Kurulduğu günden bugüne kadar bir çok kez biraya gelen Millet İttifakı Bileşenlerinin Gümüşhanemizdeki Milletvekili Adayları , İttifakın Ortak Politikalar Metni ve 2023 Seçim hedeflerini gerçekleştirmek için  İl Merkezinde bulunan kurum ve kuruluşları ziyaret ediyorlar.

Millet ittifak Milletvekili Adayı Muzaffer Altıparmak “işimiz insanımız ve Devletimizi güçlü kılacak , yöre insanımızın daha iyi yaşam şartlarına kavuşabilmesi adına çalışmalarda bulunmaktır. Bu  günün zorlu ekonomik  süreçlerini aşacak politikalar üretmek ,Önümüzdeki seçimlerde  her alanda ve anlamda Milletimizi rahatlatacak yenilikler  yapmak adına sahadayız.  Halkın sorunlarını, ihtiyaçlarını, gençlerin geleceğini ele almaya çalışacağız. Bildiğiniz gibi Gümüşhanemiz bölgede  ekonomik anlamda  geçim sıkıntısı yaşayan bir bölge. Ancak seçimden sonra Gümüşhane Milletvekili olarak pek çok projemizi hayata geçirdiğimizde özellikle Milletimizi gençlerimizi ve esnafımızı rahatlatacağız.” Dedi

Millet ittifakının İYİ PARTİ  adayı Bedri Ağaç  ise  “Halk sosyal ve ekonomik sorunlardan bunalmış ve bir değişim istiyor” Bu değişimi sağlayacak olan Milletimizdir, Kemal KILIÇTAROĞLU ülkemizin 13.Cumhurbaşkanı olacak ve birlikte kazanacağız.Biz kazandığımızda Milletimiz kazanacak.Milletimizin  sorunlarına artık kalıcı çözümler bulunmalı bunu başaracak kadrolar bizim içimizde mevcuttur.. Biz  Millet ittifakının adaları olarak hemşerilerimizi yalnız bırakmayacağız. Daha ferah bir koşul ile esnafımızın ve gençlerimizin yolunu açacağız. Gümüşhane gençleri yapabilecekleri işler belirli ancak biz yeni istihdam alanları açacağız. Şimdiye kadar kimin kapısını çalsak karşımıza hep aynı dert ve sorun ile geldiler. Ulaşılamayan erişelemeyen olmayacağız. Vatandaşlarımıza kapımız açık , dertlerini dinleyen ve çözüm üretenler olacağız.Artık Milletimizin  umut ışığına ihtiyacı olduğu açıktır ve o ışık bizler  olacağız.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üstün Bakanlık ListesindeÖnceki Haber

Üstün Bakanlık Listesinde

Yunus Emre Bebek Almanya’ya UçuyorSonraki Haber

Yunus Emre Bebek Almanya’ya Uçuyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar