Gümüşhane

Özen: Tempolu futbol oynayacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özen: Tempolu futbol oynayacağız
Abone ol
TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden ve sezonun ilk maçında hafta sonu sahasında Edirnespor’la 1-1 berabere kalan temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş teknik sorumlusu Ahmet Özen, takım halinde daha çok çalışıp tempolu futbol oynamaya çalışacaklarını söyledi.

Müsabakanın ardından bir değerlendirmede bulunan Özen, sezona hazırlık sürecinde futbolcuların birçoğunun salgın hastalıkla mücadele ettiğini, bazı oyuncuların sakatlıklarından dolayı takım çalışmalarına katılamadıklarını belirterek transferlerin bir kısmının da takıma geç katılmasından dolayı sezon başı hazırlıklarını gerekli seviyede yapamadan müsabaka sürecine en verimli şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını belirtti.

Sezonun ilk müsabakasına kendi saha ve seyircileri önünde şampiyonluk hedefiyle kurulmuş olan Edirnespor karşılaşmasıyla başladıklarını hatırlatan Özen, “Müsabakanın henüz 2.dakikasında yediğimiz gol sonrası takımımız mağlup durumdayken çabuk toparlanarak önce skoru sonrada oyunu dengelemeyi başardı. İlerleyen dakikalarda top rakipte iken takım halinde savunma yapmaya, kazanılan toplarla da hızlı ataklar sonrası gol bulmaya çalıştık. Bu planımız büyük ölçüde gerçekleşti ancak anahtar pasları olumlu sonuçlandıramadık. Kazanmak için birçok pozisyon üretmemize rağmen istediğimiz galibiyet golünü üretemedik. Takımımız ligin ilk müsabakası olmasına rağmen modern futbolun gerektirdiklerini savunma ve atak anlamında yerine getirmeye çalıştı” dedi.

Oyunsal anlamda bazı eksikleri olmasına rağmen gelişime açık, iradesi güçlü ve başarma çabası yüksek futbolcularla ilerleyen haftalarda takım halinde daha çok çalışıp tempolu futbol oynamaya çalışacaklarını dile getiren Özen, “Sonuçlar ne olursa olsun isteyen, inanan ve kazanmak için gerekli mücadeleyi veren bir Gümüşhane spor olacağımıza inanıyorum. Futbolcularımızı Edirne spor müsabakası için kutlarken takımlarına destek veren taraftarlarımıza ve Gümüşhanespor sevenlerine teşekkür ederim” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
İYİ Parti’den MEB önünde açıklamaÖnceki Haber

İYİ Parti’den MEB önünde açıklama

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne 6 Kişilik TYP kontenjanıSonraki Haber

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne 6 Kişili...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar