Gümüşhane

Özen’den Transfer Açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özen’den Transfer Açıklaması
Abone ol
Gümüşhanespor teknik direktörü Ahmet Özen, Kepez müsabakası öncesi gazetemize açıklamalarda bulundu.

Gümüşhanespor teknik direktörü Ahmet Özen, Kepez müsabakası öncesi gazetemize açıklamalarda bulundu.

TFF 3. lig 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, erteleme maçında Kepez Belediyespor’a konuk olacak. Kırmızı beyazlı temsilcimiz 19.12. 2023 (Salı) tarihinde Antalya temsilcisi Kepez Belediyespor’a konuk olacak. Zorlu karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Gümüşhanespor teknik direktörü Ahmet Özen, Kepez müsabakası öncesi gazetemize açıklamalarda bulundu.

‘GALİBİYET İLE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ’

İlk yarının son maçı olarak deplasman da Kepez ile karşılaşacaklarını hatırlatan Özen, “ Bu zorlu maçı, takımımızın son haftalardaki performansıyla birleştirerek kazanmayı hedefliyoruz. Futbolcularımızın sahada göstereceği özveri ve mücadele ile taraftarlarımızı sevindirmek için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Kepez maçı, ilk yarıyı istediğimiz noktada tamamlamak ve moralli bir şekilde devre arasına girmek açısından büyük önem taşıyor. Bu nedenle, tüm takımımızın ve teknik ekibimizin büyük bir motivasyonla sahada olacağından eminim. Kepez maçıyla birlikte ilk yarıyı istediğimiz noktada tamamlamak için sahada savaşacağımızı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

‘ YENİ OYUNCULARLA REKABETÇİ BİR TAKIM HALİNE GELMEYİ HEDEFLİYORUZ’

Teknik direktör Özen, “Devre arasında yapılacak takviyelerle ilgili olarak, teknik ekibimiz ile takımımızın eksikliklerini değerlendirdik ve bazı noktalarda güçlendirmeler yapma kararı aldık. Transfer döneminde, kadromuza katacağımız yeni oyuncularla daha rekabetçi bir takım haline gelmeyi hedefliyoruz. Taraftarlarımızdan sabır ve destek isteyerek, ikinci yarıda daha güçlü bir Gümüşhanespor izletmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Aynı zamanda, takımın içindeki birlik ve beraberliğin devam ettiğini vurgulayarak, camianın birlikte hareket ederek hedeflere ulaşacaklarına olan inancını dile getirdi” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
24 saatte 29 deprem kaydedildiÖnceki Haber

24 saatte 29 deprem kaydedildi

Çakıcı’dan Anlamlı ZiyaretSonraki Haber

Çakıcı’dan Anlamlı Ziyaret

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar