Gümüşhane

Özgün yeniden merkez ilçe başkanı seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özgün yeniden merkez ilçe başkanı seçildi
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Gümüşhane Merkez İlçe 2.olağan kongresi gerçekleştirildi. Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu’nun da katıldığı kongrede tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Hüseyin Özgün, tekrar merkez ilçe başkanı seçildi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, İl Başkanı Ziya Nas, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özgün ve partililer katıldı. 

Kongrede tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Hüseyin Özgün, tekrar merkez ilçe başkanı seçildi. 

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı seçilen Hüseyin Özgün’ün listesinde, Mustafa Kemal Yılmaz, Yakup Canlı, Muammer Akçay, Mürşithan Nas, Tahir Aslan, Şahin Öztürk, Bayram Sivri, Emre Karsan, Mehmet Ali Demet, Muammer Topuz ve Ferhat Çalışkan yer aldı. 

“Gümüşhane’de yüzde 23 ile 2. parti konumuna geldik”

Kongrede konuşan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziya Nas, “Bugün merkez ilçemizin 2’inci olağan kongresini yapıyoruz. Seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, inşallah Gümüşhane’de bugüne kadar olduğu gibi çok güzel işlere imza atacaklardır. Seçilen kardeşlerimiz ateşten gömlek giyiyorlar. Kongre bittikten sonra inşallah partide görev dağılımı yapılacak herkes hizmetine devam edecek. Şunu bilsinler ki bu ateşten gömlektir giyeni yakar, görevini yapmayanı yakar. Bugün ümmet size bakıyor, bugün çoğu insan burayı takip ediyor gözü yaşlı mazlumlar takip ediyor siyonizm takip ediyor. Dün bizi anketlere koymayanlar bugün bizi seyrediyorlar. Niye seyrediyorlar çünkü Yeniden Refah Partisini dünden çok iyi biliyorlar ve çok iyi tanıyorlar.  Gümüşhane’de geçtiğimiz hafta genç kardeşlerimiz bir anket yaptı. Gümüşhane’de yüzde 23 ile 2. parti konumuna geldik” dedi. 

“Hiç kimseyi kırmadan, dökmeden siyaset yapmak istiyoruz”

Parti olarak hiç kimseyi kırmadan, dökmeden siyaset yapmak istediklerini söyleyen Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özgün de “Yeniden Refah Partisi olarak bizlerin geçmişin mirasına sahip çıkıp, geleceğe yönelik projeler üreterek, siyasete yeniden saygınlık kazandırmak gibi bir iddiamız var. Bu davanın temelini oluşturan adalet, refah, huzur, gençlik ve heyecan, saygınlık kavramlarının toplumsal yaşantımızda egemen kılınmasına yönelik bir iddiamız var. Bizler merhum liderimizin Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın çizdiği istikamet doğrultusunda hiç kimseyi kırmadan, dökmeden siyaset yapmak istiyoruz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi tamamlandıÖnceki Haber

3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi...

Vaka sayılarında sert düşüşSonraki Haber

Vaka sayılarında sert düşüş

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar