Gümüşhane

Ramazan Bayramı mesajları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ramazan Bayramı mesajları
Abone ol
Gümüşhane'de Ramazan Bayramı nedeniyle yayımlanan kutlama mesajları.

Vali Kamuran Taşbilek

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan-ı Şerif’i daha geride bırakarak bayrama kavuşuyoruz. Bayramlar, sevgi, dostluk, kardeşlik duygularını yoğun olarak hissettiğimiz, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, ezelden ebede giden kardeşliğimizi yenilediğimiz müstesna günlerdir. 

Kahramanmaraş merkezli, 11 ilimizi etkileyen depremler milletimize ne yazık ki büyük acılar yaşattı. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Ülkemizin en batısından en doğusuna kadar her yerindeki vatandaşlarımız birbirlerinin yarasını sarmaya çalıştı. Türk milleti iyi günde, kötü günde birlik olabilme, kenetlenebilme kabiliyeti sayesinde binlerce yıldır ayakta kalmayı başarmıştır. Milletimizin büyük kardeşliği yaralarımızın iyileşmesini, kabuk bağlamasını sağlayacak.  Bu nedenle bu bayramı birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Aziz Milletimizle omuz omuza, sırt sırta vererek depremzede vatandaşlarımızın yanlarında olmalı, yaralarını el birliğiyle sarmalıyız. 

Ramazan Bayramı’nın İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisiyle, değerli Gümüşhaneli hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.”

Belediye Başkanı Ercan Çimen

Başkan Çimen, bayramların dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlar olduğunu belirtti.

Başkan Çimen, bayramlarda birlik, beraberlik ve dayanışmanın artırması gerektiğini ifade ederek, mesajında şunları söyledi:

“Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu günlerin bize getirdiği huzur ortamının değerini iyi bilerek, kötülüklerden uzaklaşarak, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dargınlık ve küskünlüklerimizi unutarak, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalıyız. Bu düşüncelerle Ramazan Bayramı'nızı kutluyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.”

GTSO Başkanı İsmail Akçay

"Milli birlik ve beraberliğimizi, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren bayramlarımız, bizi biz yapan değerlerimizin ve dayanışma duygularımızın tazelendiği en özel günlerdir. Köklü inancımızın temelini teşkil eden ve bizleri birlik içerisinde yarınlara taşıyacak olan bu güzel günlerimizi; büyüklerimizi ve ihtiyaç sahiplerini hatırlamak, kırgınlıkları bir tarafa bırakıp yakınlarımızla kaynaşmak için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ülkesi ve milleti ile bölünmez Türkiye Cumhuriyetimizin her noktasında, zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o şerefli makamına hep beraber erişmek dileğiyle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, Aziz milletimizin ve bütün insanlığın her türlü felaketten korumasını yüce Allah’tan diliyor selam ve saygılar sunuyorum.’’

Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek

Toplumsal huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın zirve yaptığı ve manevi bir huzurla idrak ettiğimiz mübarek Ramazan ayını geride bırakmış bulunuyoruz. Ramazan ayının sona ermesiyle beraber sevgi, saygı, hoşgörü, dayanışma, gibi ulvi değerleri hissetmeyi sürdüreceğimiz Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Milli değerlerimizin güçlenmesine ve sevginin paylaşılarak yerleşmesine neden olan mübarek Ramazan Bayramı; aynı zamanda coşku, sevinç, huzur ve güvenin de kaynağıdır. Bu duygular gerek toplumsal huzurumuz gerek bireysel mutluluğumuz gerekse de ülkemizin geleceği için değer taşımaktadır. Her zaman olduğu gibi bu bayramın da manasına yaraşır şekilde küskünlüklerin ortadan kalktığı, dostluğun, kardeşliğin ve daha birçok güzel duygunun ön plana çıkacağı günler olacağına yürekten inanıyoruz.

Bu vesileyle Üniversitemizin değerli öğrencileri ile akademik ve idari personelimiz başta olmak üzere Gümüşhaneli hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, herkese sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde huzurlu bir bayram diliyorum.”

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
iOS 17, Uygulama Mağazası Dışından Yükleme Yapma Desteği SunabilirÖnceki Haber

iOS 17, Uygulama Mağazası Dışından Yükle...

Nesli tükenmek üzere olan Vaşak Gümüşhane'de Ölü bulunduSonraki Haber

Nesli tükenmek üzere olan Vaşak Gümüşhan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar