Gümüşhane

‘Sık Sık Gümüşhane’ye Gelen Değil, Sık Sık Ankara’ya Giden Vekiller İçin Yeniden Refah’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Sık Sık Gümüşhane’ye Gelen Değil, Sık Sık Ankara’ya Giden Vekiller İçin Yeniden Refah’
Abone ol

İl Başkanı Ziya Nas’ın Milletvekili adayı olmasının ardından İl Başkan Vekilliğine atanan Turgut Albayrak, Genel Merkezin ‘ Türkiye’nin Değerleri’ olarak tanımlayarak aday gösterdiği İl Başkanı Ziya Nas ve Adem Utku ile vatandaşın karşısına çıktıklarını söyledi.

İlçe ilçe, köy köy, sokak sokak, kapı kapı sürdürdükleri çalışmalarda vatandaşların teveccüh gösterdiklerini kaydeden İl Başkan Vekili Albayrak, “İnanın abartmadan söylüyorum; ziyaretlerimiz esnasında her vatandaşımız bizleri büyük bir muhabbetle kucaklıyor, sarıyor, sarmalıyor. Kendi dilinden konuşan insanları karşısında bulunca derdini açıyor, düşüncelerini aktarıyor. Bu durum bizleri de mutlu ediyor. Umutvar kılıyor. Ekonomik ve siyasi güç anlamında rakiplerimiz ile aramızda çok büyük farkların olduğunu görüyoruz. Çok zor bir yükün altında olduğumuzu da biliyoruz. Ancak şunu da görüyoruz ki vatandaşımız hesabı olanların değil hasbi olanların yanında yer alıyor. Cumhurbaşkanımıza olan desteğini güçlü bir şekilde sürdürüyor ve milletvekili olarak da adaylarımıza ilgi gösteriyor. Kendisinden olana, onu anlayana, dertlerine derman olacak olana yakın duruyor, onunla kucaklaşıyor” dedi.

 

“DOĞRU ADAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN, DOĞRU PARTİ YENİDEN REFAH”

Cumhurbaşkanlığı seçimi için kullanılan; “Doğru Zaman, Doğru Adam, Doğru Adımlarla; Recep Tayyip Erdoğan” sloganına atıfta bulunan Başkan Vekili Albayrak, “Dünyada ve ülkemizde ki konjönktürel gereklilik olarak bu seçim için doğru adam elbette Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Doğru adımlar ise Yeniden Refah Partisi’nin ve haliyle de Milli Görüş’ün politikalarıdır. Cumhurbaşkanımızın da, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın da ifade ettikleri üzere yerli ve milli politikalardır. Bu doğrultuda imzaladığımız mutabakat metni, bu adımların kısa sürede yürürlüğe konulabileceği birkaç maddeden oluşmaktadır. Üstelik bu talepler sadece partimizin değil, AK Parti’nin, MHP’nin, Büyük Birlik Partisi’nin omurgasını oluşturan büyük çoğunluğun da talepleridir. Tüm vatandaşlarımızın talepleridir” diye konuştu.

 

“ABD’NİN GÖLGESİNDE DEĞİL, ERBAKAN’IN İZİNDE OLACAĞIZ”

Meclise girdiklerinde yapıcı muhalefet anlayışı ile hareket etmeye devam edeceklerini dile getiren Albayrak; “Milli Görüş’ün ve dolayısıyla da Yeniden Refah Partisi’nin üyeleri olarak bizler ABD’nin gölgesinde değil, Erbakan’ın izinde olacağız. Merhum liderimizin ömrünü adadığı Hakk ve Batıl mücadelesinde Hakk’ın yanında yer alıp Batıl ile mücadelemizi güçlü bir şekilde sürdüreceğiz. Çocuklarımıza, gençlerimize, ailelerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu memleketi terör örgütlerine teslim etmeyecek, vatandaşlarımızın cenneti haline getireceğiz. Aynı şekilde şehit öğretmenimiz Necmettin Yılmaz ‘ın katillerinin siyasi uzantıları ile iş tutanlara asla geçit vermeyeceğiz. Bilinmesini isteriz ki bizim, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu topraklarda huzursuzluk çıkarmak isteyenlerle hesabımız var” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane'de 2.9 büyüklüğünde depremÖnceki Haber

Gümüşhane'de 2.9 büyüklüğünde deprem

KAYSERİ’DE İYİ PARTİ’YE BÜYÜK İLGİSonraki Haber

KAYSERİ’DE İYİ PARTİ’YE BÜYÜK İLGİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar