Gümüşhane

Sironcu Baba'ya GESOB'dan Teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sironcu Baba'ya GESOB'dan Teşekkür
Abone ol
Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Yasin Zengin, "Sironcu baba" adıyla markalaşan genç girişimci Ali Doğan'ı başarılarından dolayı kutladı.

Gümüşhane'nin geleneksel tadı olan sironun kentte istihdam oluşturan bir sektör haline dönüşmesinden onur ve gurur duyduğunu belirten Başkan Zengin, "Gümüşhanemiz'in geleneksel tadı olan Siron, genç girişimci kardeşimiz Ali Doğan'ın çabalarıyla hem iç pazarda hem de Avrupa pazarında büyük ilgi görüyor. Bizde Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak genç girişimci kardeşimiz Ali Doğan'ı kentimizin, ülkemizin kalkınmasına sağladığı katkıdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kentin istihdamına katkı sağlayan tüm esnafın destekçisi olacaklarını kaydeden Zengin, "İlimizin geleneksel tadı olan siron, genç girişimcimiz Ali Doğan'ın çabaları ile birlikte Avrupa Pazarında ki payını büyütmeye devam ediyor. Bizlerde, şehrimizin ekonomisine katkı sağlayan "Sironcu baba" adıyla markalaşan Ali Doğan'ın sonuna kadar yanındayız. GESOB olarak kendisine her türlü desteği vereceğiz. Yeter ki; sanayicimizin, önü açılsın. Bu başarısından dolayı kendini tebrik ediyor, ticari hayatında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Başkan Yasin Zengin, Gümüşhane'mizi dünyaya tanıtan bir pazar yeri oluşturan bu tür genç girişimcilerimizin önünü açıp her türlü imkan ve olanağı sağlamamız gerektiğini sözlerine ekledi.

Ali Doğan: "Gümüşhane'mizin adını dünyaya duyurmak için çalışıyoruz"

"Sironcu baba" adıyla tanınan Ali Doğan, "Siron, Gümüşhane'mizin en önemli değeridir. Bu değeri dünyaya tanıtmak için çalışıyoruz. Bu konuda Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin desteğini her zaman yanımızda hissettik. Kendilerine teşekkür ediyorum. Gümüşhane'mizin adını dünyaya duyurmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ali Doğan, siron üretiminin geleneksel yöntemlerle sürdürdüğünü ve bu konuda hiçbir katkı maddesi kullanmadığını söyledi. Doğan, sironun tamamen doğal malzemelerden yapıldığını ve bu sayede sağlık açısından da oldukça faydalı olduğunu belirtti.

Ali Doğan'ın siron üretimi, hem istihdama hem de kentin tanıtımına önemli katkı sağlıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaplanlar 5 hafta sonra güldüÖnceki Haber

Kaplanlar 5 hafta sonra güldü

Yüzyılın Koşusunda ikinci olduSonraki Haber

Yüzyılın Koşusunda ikinci oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar