Gümüşhane

SMA değil Çınar kazandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SMA değil Çınar kazandı
Abone ol
Bilinen son Gümüşhaneli SMA hastası Çınar Topuz bebeğin kampanyası da yüzde 100 seviyesine ulaştı ve Çınar bebeğin ilacını alması için hiçbir engel kalmadı.

Milyonluk şehirlerin yapamadığı şekilde kısa bir sürede 3 SMA hastası çocuğunu kendi çocuğu bilerek düzenlenen kampanyalara yoğun destek veren dünyanın her bir noktasındaki Gümüşhaneliler bu gurur sizin.

Gümüşhane’de ölümcül kas hastalığı olarak da bilinen ve nadir görülen Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 teşhisi konulan Çınar Topuz bebeğin kampanyası yüzde 100 seviyesine ulaşarak tamamlandı.

Daha önce yoğun çabalarla kampanyası tamamlanan Yunus Emre Kaçan bebek ve Ömer Asaf Kara bebeğin ardından Çınar Topuz bebeğin kampanyası tamamladı ve bilinen Gümüşhaneli SMA hastası bebek kalmadı.

Bugün akşam saatlerinde sevinçli haber Çınar bebeğin kampanyasının yürütüldüğü sosyal medya hesaplarından paylaşılırken, “Önceleri kuru bir Çınar’dım gölgesi bile olmayan.. Sizle yeşillendi dallarım, yeniden inandım hayata! Bugüne kadar ellerimden tutan her bir kahramanıma minnettarım.. Sizler benim köklerimi bulup hayata bu köklerimi salabilmem için bana bir şans verdiniz. Aldığım her bir nefeste sizin iziniz olacak.. Her şey için teşekkür ederim! SMA DEĞİL ÇINAR KAZANDI. HER BİRİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUM!!” ifadeleri kullanıldı.

Kampanyaları tamamlanan SMA’lı bebeklerimiz Yunus Emre Kaçan, Ömer Asaf Kara ve Çınar Topuz bebek için çok yoğun çaba gösteren Ülkü Ocakları İl Başkanlığı da sevinçli haberi duyurdu.

“Milyonluk şehirlerin yapamayacağı fedakarlıkları yapan hemşehrimizden Allah razı olsun”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, Çınar Topuz bebeğin kampanyasının da bittiğini müjdeleyerek, “Canla başla çalışan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm teşkilatlarımıza teşekkür ederim. Gümüşhaneli 3 SMA hastası yavrumuzu sahipsiz bırakmayan milyonluk şehirlerin yapamayacağı fedakarlıkları yapan hemşehrimizden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

İstanbul Bayrampaşa’da maddi ve manevi zorluklar içerisinde yaşayan 4 kişilik bir ailenin ikinci çocuğu olan SMA savaşçısı Çınar Topuz bebek tek çaresi olan yurtdışındaki ilaç 'Zolgensma'ya sayılı günler sonra kavuşacak. Bu ilaç gen tedavisi ile kas kaybını durdurarak motor gelişimini iyileştiriyor. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HAK-İŞ’ten Filistin’e yardım çağrısıÖnceki Haber

HAK-İŞ’ten Filistin’e yardım çağrısı

10 Kasım mesajlarıSonraki Haber

10 Kasım mesajları

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar