Gümüşhane

Torul’da “Minik ellerden gelecek ormanı” oluşturuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Torul’da “Minik ellerden gelecek ormanı” oluşturuldu
Abone ol
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Torul Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde ilçedeki tüm okul öncesi öğrenciler ve velilerinin katılımıyla "Minik Eller Gelecek Ormanı" oluşturuldu.

Gümüşhane-Trabzon karayolu üzerinde Kürtün kavşağına yakın bir noktada bölünmüş yol arasında Orman İşletme Müdürlüğü tarafından belirlenen alanda gerçekleştirilen etkinlikte 250 çam fidanı toprakla buluştu.

Etkinlikte konuşan Torul Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan, “Bugün burada geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla beraber Minik Ellerden Gelecek Ormanını oluşturmak için toplanmış bulunuyoruz. Etkinliğimizin hazırlanmasını sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve   Orman İşletme Müdürlüğümüz yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederim. Amacımız ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza şimdiden bu küçük yaşta ağaç sevgisini kazandırmak onları doğaya ve çevrelerine karşı duyarlı birer birey olarak yetişmelerini sağlamak. Bu çerçevede de ülkemizin birlik ve beraberliğinin temellerinin atılmasına destek olmak ve yarınlara daha umutla bakabilmek amacıyla bugün etkinliğimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz” dedi.

Torul İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin de konuşmasında “Birlikte doğaya katkı sağlamak için bir adım atmak üzere bir araya geldik. Bu hafta ağaç dikme haftası olarak adlandırılan özel bir zaman dilimindeyiz. Ağaç dikmenin ve çevremize katkı sağlamanın ne kadar değerli olduğunu vurgulamak amacıyla buradayız. Ağaçlar, doğanın bize sunduğu en değerli varlıklardan biridir. Sadece doğaya değil, biz insanlara da sayısız fayda sağlarlar. Okul öncesi dönemdeki sevgili öğrencilerimiz için ağaç dikmenin anlamı büyük. Bu etkinlik onların doğaya olan sevgi ve sorumluluk duygularını geliştirmesine katkı sağlayacaktır. Aynı şekilde, değerli velilerimizin de bu etkinlikte yer alması, çocuklarımıza verdiğimiz önemi ve doğaya duyduğumuz sorumluluğu göstermek açısından son derece anlamlıdır. Her dikilen ağaç gelecek nesillere bırakacağımız en değerli miraslardan biridir. Bu etkinliği gerçekleştirebilmemiz için emek veren herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte, daha yeşil ve sağlıklı bir dünya için adımlar atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Zengin, etkinliğin hazırlanmasında destek olan Orman İşletme Müdürlüğü yönetimine ve çalışanlarına, Torul Belediyesine, velilerimize ve eğitim camiasına teşekkür etti.

Etkinliğe Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, Orman İşletme Müdürü Adem Karabina, İlçe Emniyet Amiri Muhammed Canlı, İlçe Müftüsü Cavat Bayraktar ve diğer kurum amirleri, okul müdürleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane’de AK Parti’nin itirazı üzerine oylar yeniden sayıldıÖnceki Haber

Gümüşhane’de AK Parti’nin itirazı üzerin...

SEÇİME “DEĞİŞİM” HİLESİ!Sonraki Haber

SEÇİME “DEĞİŞİM” HİLESİ!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar