Gümüşhane

Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi ilk kongresini yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi ilk kongresini yaptı
Abone ol
Gümüşhane’de temsilcilikken geçtiğimiz aylarda 400 üye sayısını geçerek şubeleşen Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi ilk kongresini gerçekleştirdi. Tek listeli kongrede Kürşad Ciğerci şube başkanı seçildi.

Hasankeyf Kafede düzenlenen kongrenin divan başkanlığını Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kenan Karaçam yaptı.

“Teşkilatımızı bugüne kadar taşıyan tüm eski sendika başkanlarımıza teşekkürleri borç bilirim”

Kongrede konuşan Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi Başkanı Kürşad Ciğerci, Türk Sağlık Sen’in Türkiye'nin en omurgalı sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu belirterek, “Emeğin değerli olmasının ve ekmeğin artmasının ön şartının, sivil ve demokratik bir siyasal sistem olmasının bilincindeyiz. Özgürleşmeyi, demokratikleşmeyi, sivilleşmeyi, mazluma destek olmayı, zulmü ortadan kaldırmayı, insanı ve insan onurunu korumayı da görev ve sorumluluklarımız arasında görüyor, varlık nedenimiz arasında kabul ediyoruz. Teşkilatımızı bugüne kadar taşıyan tüm eski sendika başkanlarımıza teşekkürleri borç bilirim. Ayrıca hakkın rahmetine kavuşan eski başkanımız Lokman Yakut abimizi ve sendikamıza gönül vermiş destek olmuş ve öbür dünyaya intikal etmiş tüm ölmüşlerimize Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

“Bundan sonraki hedefimiz Gümüşhane’de yetkiyi almak”

Türk Sağlık Sen’in Gümüşhane'de kurumsallaşması, itibar kazanması adına çalışarak teşkilatı diri tutmayı, organizasyon kabiliyetini artırmayı, sağlık teşkilatının sorunlarını sorunun merkezinde çözmeyi düstur edinip, birlik ve beraberliği tesis etmenin yollarını arayarak hak, hukuk, adalet ve eşitlik ilkelerinden asla taviz vermeden çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Ciğerci, “Bunun için bilir ve inanırız ki; dünya üzerinde Allaha kulluktan daha büyük bir makam, Allah'ın rızasını gözeterek insana hizmet etmekten daha büyük bir onur yoktur. Bundan sonraki süreçteki hedeflerimiz arasında öncelikle profesyonel sendikacılık sayısı olan 650 sayısına ulaşmak sonra da Gümüşhane’de Allah’ın izniyle yetkiyi almak. İnşallah siz üyelerimizin desteği bizlerin samimi gayretiyle bu hedeflere ulaşacağımıza gönülden inanıyorum. Türk Sağlık Sen ailesi olarak yeni sendika yerimiz hayırlı olsun. Genel Başkanımızın olurları ile 3 kamu sen şubesinin ortaklaşa aldığı sendikamızın yerine yakın zamanda inşallah taşınacağız. Tüm üyelerimizin rahatlıkla gelip' çayını içebileceği muhabbet edebileceği veya sıkıntılarını dile getirebileceği güzel bir ortam hazırlamanın gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından yapılan tek listeli seçimde Kürşad Ciğerci şube başkanı olarak seçilirken, yönetiminde Zekai Sağır, Osman Akyazı, Selçuk Parıltan, Ali Doğan, Burak Çetin, Kadircan Hamzaoğlu yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ekmek içerisine gizlediği ruhsatsız tabancayı satmak isterken yakayı ele verdiÖnceki Haber

Ekmek içerisine gizlediği ruhsatsız taba...

AK Gençlikten dev iftarSonraki Haber

AK Gençlikten dev iftar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar