Gümüşhane

Ünsal Group Şiran Akademi Spor yeni sezona hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünsal Group Şiran Akademi Spor yeni sezona hazırlanıyor
Abone ol
Voleybol 1.ligindeki temsilcimiz Ünsal Group Şiran Akademi Spor, sezon öncesi çalışmalarını sürdürerek yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyor. Takımın bu sezonki hedefi play-off oynamak.

Bu sezon Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Liginde mücadele edecek olan Ünsal Group Şiran Akademi Spor kulübü başkanı Ersin Şahin, Ankara temaslarının ardından kulübün son durumunu ve hedeflerini anlatan bir açıklama yaptı.

Açıklamasında sezon öncesi görüşmelerine Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel'le başladıklarını ve Başkan Özel’e kulübe her sezon başta konaklama ve ulaşım olmak üzere verdiği destekler için teşekkür ettiklerini kaydeden Şahin, her sezonda olduğu gibi Belediye olarak takıma destek sözü aldıklarını söyledi.

Başkan Özel’in Şiran Akademi Spor Kulübünün kuruluşundan itibaren Şiran’ı ulusal arenada sportif alanda temsil ettiğini, başarıları ile ilçe halkına büyük bir gurur ve mutluluk yaşattığını söylediğini ve yönetim kuruluna fedakar çalışmaları için teşekkür ederek yeni sezonda başarılar dilediğini kaydeden Şahin, kulüp adına Başkan Özel’e teşekkür etti.

Yeni sezonda Şiran’ı 1.ligde en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getiren Şahin, iki günlük Ankara ziyaretiyle ilgili bilgiler paylaştı. Yönetim kurulu başkanı ve üyeleriyle Ankara'daki iş insanlarını, yöneticileri ve hemşerilerimizi ziyaret ettiklerini aktaran Şahin, “Yeni sezonda isim sponsorumuz Ünsal Group oldu. Ankara 'da ki ilk ziyaretimizi Şiranlı hemşerimiz aynı zamanda Onursal başkanımız olan Sayın Orhan Ünsal'la yaptık. Geçmiş sezonlarda kulübümüze yapmış olduğu katkılar için teşekkür ettik. Kulübümüzün yeni sezondaki hedeflerini anlattık. 1. ligde play off hedefi olan bir takım kurma konusunda anlaştık. Yeni sezonda belirlediğimiz bütçemizin 1/3 karşılayacak olan Ünsal Group Yönetim Kurulu başkanı Sayın Orhan Ünsal'a şükranlarımızı sunarız. İyi ki varsınız. Memleketimizin sizler gibi iş ve gönül insanlarına her zaman ihtiyacı var. Yeni sezonda 1.ligde mücadele edecek Ünsal Group Şiran Akademi Spor un başarısından çok mutlu olduğunu belirterek özverili çalışmalarından dolayı yönetim kurulumuza teşekkür etti. Her zaman kulübümüzün yanında olacaklarını ifade ettiler” dedi.

İkinci ziyaretlerini Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde inşaat işleri yapan Kavi Group'a yaptıklarını dile getiren Şahin, “Genç beş ortaktan oluşan güler yüzlü, samimi, kalpleri Şiran için atan bu güzel iş insanlarımız bizleri her zaman olduğu gibi en iyi şekilde misafir ettiler. Şiran Akademi Spor ‘un başarılarından duydukları memnuniyeti paylaşarak sevincimize ortak oldular. Yeni sezonda formamıza sponsor oldular. Her zaman kulübümüzün yanında olacaklarını ifade ettiler. Kulübümüz adına bu güzel insanlara teşekkür ederiz. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı hemşerimiz Metin Ayvazoğlu'nu da ziyaret ederek Şiran’daki spor faaliyetleri ve kulüp hakkında bilgi verdiklerini belirten Şahin, “Spor Toto ismini formamızda görmekten onur duyacağımızı ifade ederek destek istedik. Ünsal Group Şiran Akademi Spor'un1.lige çıkmasından duyduğu memnuniyeti belirterek yeni sezonda başarılar dileğinde bulunan destek olacağını belirten Sayın Ayvazoğlu'na teşekkür ederiz” diye konuştu.

Ankara'daki dördüncü ziyaretlerini Yeniçeri Enerji firmasının sahibi genç girişimci iş insanı Türker Yeniçeri'ye yaptıklarını ifade eden kulüp başkanı Ersin Şahin, “Her zaman ki gibi samimi hoş sohbetli, güler yüzü ile bizleri ağırladı. Bu sezon formamıza sponsor oldu. İlçemizin 1.ligde temsil eden Ünsal Group Şiran Akademi Spor 'a başarılar diledi. Her zamanki desteğinden daha fazla destek olacağını ifade eden Genç iş insanımıza kulübümüz adına teşekkür ederiz. İyi ki varsınız” dedi.

Ankara’daki son ziyaretlerini MY İnşaat firmasına yaptıklarını ve ilk defa tanıştıkları hemşehrilerine kulübün faaliyetleri ile ilgili bilgi vererek desteklerini istediklerini kaydeden Şahin, “Çok sıcak ve samimi karşılayan, kulübümüzün faaliyetlerinden duydukları memnuniyeti belirterek destek olacaklarını söylediler. Kulübümüz adına misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Arayıp ulaşamadığımız iş insanı hemşerimiz de oldu. Onlarla da inşallah ilerleyen zamanlarda yüz yüze tanışma fırsatı buluruz. İki gün süren Ankara ziyaretimizde yönetim kurulumuzu ağırlayarak, evinde misafir eden değerli iş insanımız Turgut Yeniçeri 'ye ayrıca teşekkür ederiz İyi ki varsınız. Sağ olasınız var olasınız. Teşekkürler Ankara” diye konuştu.

Şahin, Ankara’ya gidiş-dönüş esnasında Çorum’da ikamet eden Kasım ve Kazım Kahraman kardeşleri de ziyaret ederek takımın Çorum’daki tüm faaliyetlerine destek olarak, maçlarımızı izleyerek, güçlerine güç katan iş insanı Kahraman kardeşlere kulübe verdikleri maddi ve manevi katkıları için teşekkür etti.

Açıklamasının sonunda sponsorluk görüşmelerinin Ekim ayına kadar devam edeceğini, kulübün formasına firmasının ismini vermek isteyen tüm hemşerilerimize, iş insanlarına kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirten Şahin, “Ankara ziyaretimizden sonra transfer görüşmelerimize hemen başlayarak antrenör ve sporcu transferlerinin büyük bir kısmını tamamladık. Kulübümüzün sosyal medya hesaplarından paylaşarak taraftarımıza duyuruyoruz. Transferlerimiz tecrübeli ve kalitelileri ile kendilerini ispat etmiş karakter sahibi sporculardan oluşmaktadır. Kamp öncesi de  kadromuzu bütçemize uygun olarak tamamlayıp ilk maçımıza 14 Ekim de Gaziantep deplasmanımızda çıkacağız. Yeni sezonda kombine kart, forma vb. kampanyalarımız devam edecek. Hemşehrilerimizin kampanyalarımıza katılarak kulübümüze daha fazla destek olmalarını bekliyoruz. Hep birlikte çok daha güçlü olacağımıza inanıyoruz. Eylül ayında başlayacak kombine kart kampanyamıza tüm halkımızın katılarak destek olmalarını istiyoruz. İlk maçımıza çıkmadan taraftarlarımızla birlikte kapalı salonumuzda coşkulu Şiran 'a yakışır sezon açılışı yapmayı da planlıyoruz. Ziyaretlerimiz ilçemizde, ilimizde, İstanbul ve diğer illerimizde uygun zamanlarda devam edecek. Önceki sezonlarda kulübümüze maddi ve manevi katkısı olan kişi ve kurumlara ve sponsorlarımıza teşekkür ederiz. Bu sezonda desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyoruz. Hep birlikte ilçemizin her alanda gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla mücadelemize devam edeceğiz. Yeni sezonun tüm spor camiasına ülkemize, ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Haberin Kaynağı: Şiran Gündem Gazetesi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Zigana Tüneli’nden 4 ayda 600 binin fazla araç geçtiÖnceki Haber

Yeni Zigana Tüneli’nden 4 ayda 600 binin...

Köseli hemşehrimizden örnek davranışSonraki Haber

Köseli hemşehrimizden örnek davranış

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar