Gümüşhane

Yakut’tan hem vatandaşlara hem iş insanlarına kombine çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yakut’tan hem vatandaşlara hem iş insanlarına kombine çağrısı
Abone ol
TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin kulüp başkanı Ertürk Yakut, başlattıkları kombine kampanyası için hem vatandaşlara hem de iş insanlarına çağrıda bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şehrin gururu ve futbol sevgisinin sembolü olan Gümüşhanespor kulübünün 1029 adet kombine kampanyasına destek çağrısında bulunan Yakut, “Bu çağrı, sadece bir futbol kulübüne destek değil, aynı zamanda Gümüşhane'nin birlik ve beraberlik ruhuna da katkı sağlamaktır. Bu kampanyaya katılarak hem Gümüşhanespor'a güç verirken hem de şehrimizin sosyal ve ekonomik gelişimine destek olabilirsiniz. Bu nedenle, Gümüşhaneli olmanın gururunu yaşarken, kulübümüze sahip çıkmak da sorumluluğumuzdur” dedi.

Bu kampanyayı başarılı kılmak için her bir Gümüşhanelinin desteğinin önemli olduğunu kaydeden yakut, “Unutmayın, Gümüşhanespor'a verilen destek, Gümüşhane'ye verilen destektir. Sizleri destek çağrımıza kulak vererek Gümüşhanespor ailesine katılmaya davet ediyorum. Birlikte daha büyük zaferlere imza atmak için el ele verelim” diye konuştu.

Açıklamasında iş insanlarına da seslenen Yakut, “Kulübümüzün başarısını ve sürdürülebilirliğini sağlamak için reklam ve sponsorluk anlaşmalarıyla iş adamlarının desteğine ihtiyacımız var. Gümüşhanespor, Gümüşhane şehrinin gururu ve futbolseverlerin kalbinde yer edinen bir takımdır. Sizlerin reklam ve sponsorluk anlaşmalarıyla takımımıza destek sağlaması, başarımızı ve etkimizi artıracaktır. Reklam ve sponsorluk anlaşmaları sayesinde işletmeniz Gümüşhanespor ile güçlü bir işbirliği içinde olabilir. Logonuzun formalarımızda yer alması veya reklam panolarında görünmeniz, işletmenizin marka değerini artırırken aynı zamanda takımımızın tanıtımına da katkıda bulunacaktır. Ayrıca, sosyal medya ve etkinlikler gibi platformlarda da işbirliğimizi destekleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

“Birlikte çalışarak Gümüşhanespor'u daha da büyütebilir ve gelecek nesillere güçlü bir miras bırakabiliriz” sözleriyle iş insanlarına reklam ve sponsorluk anlaşmaları için çağrıda bulunan Yakut, “Daha fazla bilgi almak veya görüşmek için sizinle iletişime geçmekten memnuniyet duyarım. İlgilendiğiniz takdirde, size sunabileceğimiz farklı işbirliği olanakları hakkında konuşmak için bana ulaşabilirsiniz” dedi.

KOMBİNE SAHİBİ OLMAK İÇİN

https://bit.ly/41YccUY


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Kelkit İlçe Başkanı Şahin Demir OlduÖnceki Haber

MHP Kelkit İlçe Başkanı Şahin Demir Oldu

Şehit aileleri ve gaziler onuruna yemekSonraki Haber

Şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar