Gümüşhane

Yeni Mahalle'den Çimen'e Destek 'Emanete Sahip Çıkacağız'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Mahalle'den Çimen'e Destek 'Emanete Sahip Çıkacağız'
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in göreve geldikten sonra Yeni Mahalle’de yaptığı Muhtar ve Taziye Evi’nde mahalleliler, düzenlediği programla Başkan Çimen’e yerel seçimler için destek sözü verdi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, göreve geldikten sonra her mahalleye “Muhtar ve Taziye Evi” projesini hayata geçirerek ilk Muhtar ve Taziye Evini de Yeni Mahalle’de uygulamıştı. Daha önce açılışı yapılan Yeni Mahalle Muhtar ve Taziye Evi’nde mahalleliler bir araya gelerek Başkan Çimen ile buluştu. Yeni Mahalle sakinleri, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı olan Ercan Çimen’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından emanet edildiğini ve bu emanete sonuna kadar sahip çıkacaklarının mesajını verdi.

BEGİM Grup adına Hüsamettin Çimen ve oğlu Numan Çimen’in Yeni Mahalle Muhtar ve Taziye Evi’nde düzenlediği destek programına Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ve çok sayıda mahalleli katıldı. 

Şehrime Hizmet Etmeye Devam Edeceğim

Programda konuşan Başkan Çimen, “Bu şehirde aynı kaldırımlarda yürüdük, aynı havayı teneffüs ettik. Bundan dolayıdır ki doğduğum ve büyüdüğüm şehre hizmet etmek benim için şereftir.  Doğduğu ve doyduğu şehre hizmet her kula nasip olmuyor ama bize nasip oldu. Biz de bu şehre hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız bizleri yeniden Belediye Başkan Adayı olarak layık gördü. Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ben bu gücü sizlerden aldım. Ben Gümüşhane ilinin belediye başkanıyım. Şu mahalle ya da bu mahallenin bu parti ya da bu partinin değil. Gümüşhane’de yaşayan her vatandaşın belediye başkanıyım. 5 yıl boyunca ayrım yapmadım. Eksiğimiz noksanımız olabilir ama partizanca davranmadım davranmayacağım. Bizden önce bu görevi yapan herkese teşekkür ettik. Eleştirdiğimiz konular hep hizmet noktasındaydı. Kişisel bir eleştirimiz hiçbir zaman olmadı olmayacakta” dedi.

“Esas Olan Hizmettir”

Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi hazretlerinin manevi havasını kendilerine rehber edindiğini söyleyen Başkan Çimen, “Gümüşhanevi hazretleri ne diyor, “Esas olan hizmettir”. Biz hizmet etmek için yola çıktık. Kimseyle kavga gürültü etmedik. Zaman zaman menfaatine dokunduklarımız oldu. Onlar da çığırından çıkıp farklı şekilde bizlere sözler söylediler. Ancak kötü laf sahibinindir. ‘Vur de vuralım öl de ölelim’ diyerekten kimleri hedef göstermeye çalışıyorlar. Bunu bizde dedik. 15 Temmuz 2016’da hain FETÖ’ye dedik, PKK’ya dedik. Bu vatan için bu millet için dedik demeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

İnsanlarımızı Yanıltıyorlar

Cumhur İttifakı adayı konusunda ittifaktan nemalanmaya çalışanların olduğunu kaydeden Başkan Çimen, “Gümüşhane’de Cumhur İttifakı adayı diye bir şey yok. İnsanlarımızı yanıltıyorlar. İttifaktan nemalanmaya çalışarak kendilerini ön plana çıkarmaya çalışıyorlar. AK Parti’nin ve Cumurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği tek isim benim. Bu yüzden Cumhur İttifakı’na yönelik söylemler karşısında uyanık olmalıyız” şeklinde konuştu.

AK Belediyecilik Bu Şehri Kalkındırmıştır

İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ise, “AK Parti’nin iktidarlığında yapılan çalışmaları hep birlikte görüyoruz. Yeni Mahalle Muhtar ve Taziye Evi’nin yapımında katkı sağlamanın mutluluğu içerisindeyim. Burada en büyük katkı Ercan Başkanındır. İlk etapta çok büyük tesis olduğunu söylediğimiz olmuştur. Lakin şimdi baktığımda ne kadar isabetli bir karar ile burayı büyük yaptırmasını anlıyorum. Muhtarımızın da burada büyük emeği vardır. Günü birlik buranın yapımını takip etmiştir. 15 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yapılan çalışmaları hep beraber izlemekteyiz. Bugün dünya siyasetinde etkin bir rol oynuyorsak bu geldiğimiz nokta itibariyle durumumuzu göstermektedir. Gümüşhane’de de yapılan devlet yatırımları ortadadır. 4.5 yıllık bir AK Parti Belediyesi’nin neler yaptığına da sizler şahitsiniz. Sema Doğan Parkı’ndan Arıtmaya kadar şehrin iki başından yapılanlara bakıldığı zaman başka bir şeye bakmaya lüzum kalmıyor. Kısa sürede yapılan bu kadar eser ne ifade ediyor, sizlerin kararına bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz

Yeni Mahalle adına bir konuşma yapan Numan Çimen ise, “Bizim burada verdiğimiz yemekteki amacımız bütün mahalle sakinlerini bir araya toplamak. Birlikte bir şeyleri paylaşmak. Muhtarlık evimiz açıldı. Bunun mutluluğunu sebep olan başkanımızla birlikte kutlamak. Cumhurbaşkanımız devlet büyüğümüz Sayın Recep Tayyip Erdoğan Belediye Başkanımız Ercan Çimen’e plaket verdi. Onu defalarca yılın belediye başkanı seçti. Türkiye’deki tüm belediyeler arasında onu bir adım ileri çıkardı. Biz de böyle bir başkana sahip olduğumuz için mutluyuz. Burada toplanmamızın bir diğer amacı da başkanımıza bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür etmektir” dedi.

Emanete Sahip Çıkacağız

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in kendilerine Cumhurbaşkanı’nın emaneti olduğunu dile getiren Numan Çimen, “Mahallemizde birçok yenilik sizin sayenizde geldi ancak yine sıkıntılarımız var. Bunların giderilmesi hususunda yine desteğinizi talep ediyorum. Ercan Çimen bize Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir emanetidir. Biz bu emanete sahip çıkacağız” ifadelerine yer verdi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane’de Kar YağışıÖnceki Haber

Gümüşhane’de Kar Yağışı

Gümüşhane'de Bir Baraj ve 2 Gölette Sona DoğruSonraki Haber

Gümüşhane'de Bir Baraj ve 2 Gölette Sona...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar