Gümüşhane

Zafer Partisi’nin Gümüşhane Adayları Açıklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zafer Partisi’nin Gümüşhane Adayları Açıklandı
Abone ol
Zafer Partisi, Gümüşhane ve Kelkit’te Belediye Başkan Adayı, diğer ilçelerde ise meclis üyelikleri için aday gösterecek.

Zafer Partisi, Gümüşhane ve Kelkit’te Belediye Başkan Adayı, diğer ilçelerde ise meclis üyelikleri için aday gösterecek.

31 Mart yerel seçimleri hazırlıklarını sürdüren Zafer Partisi Teşkilatı, Gümüşhane Belediye Başkan adayı olarak Göktuğ Gürler’i, Kelkit Belediye Başkanlığına ise Furkan Kadıgin’i aday gösterdi.

Gösterdikleri adayları hakkında Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan Zafer Partisi Gümüşhane il Başkanı Nurettin Saraç, Gümüşhane ve Kelkit belediye başkanlıklarının yanı sıra il ve ilçelerde il genel ve belediye meclis üyelikleri içan adaylar gösterildiğini söyledi.

Gümüşhane Merkez için Emlakçı Göktuğ Gürler’i aday gösterdiklerini ifade eden Saraç, Kelkit için Furkan Kadıgin’in en doğru aday olduğunu vurguladı. Saraç, adaylarının Gümüşhane ve Kelkit için büyük hizmetler yapacağına inandıklarını, hedeflerinin belediyecilik anlayışında bir fark yaratmak olduğunu kaydetti.

Gürler'in adaylığının Gümüşhane için yeni bir dönemin başlangıcı olacağını belirten Saraç, “Adayımız, sadece esnaf gezi ziyaretleriyle yetinmeyip şehrin gelişimine katkı sağlayacak projeleri ile öne çıkıyor. Belediye seçimlerini kazanmamız halinde; Kent ormanı ve mesire alanlarının oluşturulması, Tramvay hattıyla şehir içi ulaşımın iyileştirilmesi, Hasan Bey Caddesi'nin canlandırılması ve ticaretin canlanması, Eski sanayi sitesinin yerine daha iyi bir sanayi sitesi yapılması, Modern bir alışveriş merkezinin şehre kazandırılması, Kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi ve turizmin desteklenmesi, Kültürel etkinliklerin düzenlenmesi ve gençlere yönelik sosyal aktivitelerin artırılması” gibi projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.

Merkez ve Kelkit dışında diğer ilçelerden aday çıkarmayacaklarını belirten Saraç, Zafer Partisinin meclis üyesi adaylarının ise; “Gümüşhane’de İl Genel Meclisi adayı Halil ibrahim Ersoy, Kelkit İl Genel Meclis adayı Mehmet Can Mutlu, Köse İl Genel Meclis adayı Emirhan Emir, , Şiran İl Genel Meclis adayı Turgut Gürler, Torul İl Genel Meclis adayı Ahmet Talha Bal ve Kürtün Belediye meclis adayı Metin Özkan” olduğunu belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zehra ÇİMEN hakkın rahmetine kavuşmuştur.Önceki Haber

Zehra ÇİMEN hakkın rahmetine kavuşmuştur...

Nakliyeci Esnafı, Gümüşhane ve Trabzon’da Yapılan Seyyar Kantar Uygulamalarından MemnunSonraki Haber

Nakliyeci Esnafı, Gümüşhane ve Trabzon’d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar