Gümüşhane

Zeyrek sahada projelerini anlatıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zeyrek sahada projelerini anlatıyor
Abone ol
AK Parti Gümüşgöze Belediye Başkan aday adayı Nihat Zeyrek, sahada sürdürdüğü seçim çalışmalarını, istişare ve görüş alışverişlerini hane hane ziyaret ederek bire bir sürdürüyor.

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı Gümüşgöze Beldesinde AK Parti’den Belediye Başkanlığına aday adayı olan Gümüşhane Ekspress Gazetesi sahibi Nihat Zeyrek,  AK Parti’nin diğer aday adayı ve teşkilat mensuplarıyla da bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. 

Seçim çalışmaları kapsamında oluşturduğu yol haritasına her geçen gün yenisini ekleyerek sürdüren Zeyrek saha çalışmalarının dışında sülaleler arasında da adeta mekik dokuyarak durum değerlendirmesi, görüş alışverişi ve istişare buluşmalarına da zaman ayırarak siyasi arenada varlığını hissettiriyor.  

AK Parti İlçe Başkanı başta olmak üzere Belde teşkilatı ve partili yöneticilerle bir araya gelen Zeyrek, başarı ve zafere giden yolun güç birlikteliğinden geçtiğine vurgu yaptı.

Aday adayı Zeyrek, tüm dünyanın Türkiye ve etrafında çeşitli oyunların oynandığı bir süreçten geçtiğini dile getirerek, “İsrail kasabının emriyle Filistin de, Gazze’de masum insanların yaşadığı kentlerde binaların üzerine yağdırılan bombaların harabeye döndürdüğü yıkıntılar arasında can veren insanlar için uykusu kaçan, çeşitli görüşmeler sağlayıp insani yardım tırlarının bölgeye sevkini sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elini güçlendirmek için Gümüşgöze’de yüzde 97 olan oyunu yüzde 100 yapmak adına elimizden ne geliyorsa onu yapmalıyız. Bu seçimin adı mahalli idareler seçimi ama aslına bakarsanız bu seçim milletin her türlü zillet ve şer odaklarına hadlerini bir kere daha bildirecekleri bir seçim olacak. Bu seçimi ortaya milli bir duruş koyanlar kazanacak. Bu seçimi millet için yine milletin yanında olanlar kazanacak. Bu seçimi zillete karşı duranlar, millete hizmetkâr olanlar ve millete hizmet etmeyi boynuna borç bilenler kazanacaktır. Bu seçimi ham hayaller peşinde koşanlar değil, bu seçimi vatandaşa sunulacak projesi ve vatandaşın derdiyle dertlenen vatandaşın karşısında programı  olanlar kazanacaktır” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özgün yeni Gümüşhane vizyonunu anlattıÖnceki Haber

Özgün yeni Gümüşhane vizyonunu anlattı

Gümüş puansız döndü: 1-2Sonraki Haber

Gümüş puansız döndü: 1-2

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar