Gümüşhane

AK Parti yerel seçimlere kilitlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti yerel seçimlere kilitlendi
Abone ol
31 Mart yerel seçimlerine tam kadro hazırlanan ve saha çalışmalarına başlayan AK Parti Gümüşhane Teşkilatı, Belediye Başkanı Ercan Çimen’in tekrar seçilmesi için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

Seçim sürecinde parti içi istişarelere önem veren AK Parti Teşkilatı, Gümüşhane Belediyesi Binasında bulunan çok amaçlı STK salonunda bir araya gelerek seçim sürecini değerlendirdi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, SKM Başkanı Özcan Ulutaş, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu, Gençlik Kolları Başkan Vekili İzzet Uğur ve AK Parti teşkilat mensuplarının katıldığı toplantıda konuşan Başkan Çimen şunları söyledi: “Değerli dava arkadaşlarım. Çok önemli bir seçim arifesindeyiz. 22 Yıldır bu ülkenin yönetimini elinde bulunduran AK Parti  ve  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sadece milletimizin değil tüm masum ve mazlum dünya insanlarının da umudu olmuştur. Bizim Gümüşhane Belediyesi’nde tekrar AK Parti’nin bayrağını dalgalandırmamız hem bizi hem de Reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı çok mutlu edecektir. Bugüne kadar Gümüşhane’de sizlerin destekleri ile çok güzel işler yaptık. İnşallah bundan sonra da daha güzel işler yapacağız. Gelecek dönem bizim ustalık dönemimiz olacak. Biz, Cumhur İttifakı’nn ilkelerine ve ruhuna bağlı kalarak ülkemizin geleceğine talibiz. Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Gümüşhane’de de Cumhur ittifakı hassasiyeti ile seçimlere hazırlanıyoruz. Belediye hizmetlerini Gümüşhaneli vatandaşlarımızla hep birlikte istişare ile planlayıp yürüteceğiz. Ben AK Partili dava arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu da “Değerli arkadaşlar, büyük bir aşkla ve enerji ile 31 Mart seçimlerine hazırlanıyoruz. Bu seçimi AK Parti Gümüşhane’de de Türkiye’nin diğer yörelerinde de büyük bir farkla kazanacaktır. Başkanımız Ercan Bey’e bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. 31 Mart sonrası 3. Döneminin de şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Seçime büyük bir özveri ile hazırlanan siz dava arkadaşlarıma da tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane’de "Tarım Orman ve İnsan" fotoğraf sergisi açıldıÖnceki Haber

Gümüşhane’de "Tarım Orman ve İnsan" foto...

Büyük Birlik Partisi Gümüşhane’de yarışa dahil olacakSonraki Haber

Büyük Birlik Partisi Gümüşhane’de yarışa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar