Gümüşhane

Büyük Birlik Partisi Gümüşhane’de yarışa dahil olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyük Birlik Partisi Gümüşhane’de yarışa dahil olacak
Abone ol
Büyük Birlik Partisi (BBP) 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimleri için yaklaşık 2 aydır titizlikle sürdürdüğü aday belirleme çalışmasını tamamladı.

BBP İl Başkanlığından yapılan açıklamada Gümüşhane’de yürütülecek seçim politikasının kesinleştiği belirtilerek yapılacak basın toplantısı ile Gümüşhane Belediye Başkan Adayı ve teşkilatın seçim stratejisinin halka tanıtılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan BBP İl Başkanı Rıdvan Taşkın, “Geçtiğimiz günlerde Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi yapmış olduğu istişareler sonucu 30 Büyükşehir’de Cumhur İttifakı adaylarını destekleme, tüm il ve ilçelerde kendi adayları ile bu hizmet yarışına dahil olma kararı almıştı. Bu doğrultuda adaylarını açıklamaya başladı. Bunun yanı sıra Büyük Birlik Partili bazı adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ittifak adayı olarak açıklanmaktadır” dedi.

Gümüşhane adayı hazır

Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi’nin tüm il ve ilçelerde seçime katılma kararı sonrası Gümüşhane İl Teşkilatının da aday belirleme ve seçim stratejisi belirleme sürecini tamamladığını kaydeden Taşkın, “Büyük Birlik Partisi Gümüşhane Belediye Başkanı Adayını ve Yerel Seçim Stratejisini 9 Şubat Cuma Günü yapılacak olan basın toplantısı ile halka tanıtacak. Gümüşhanemizin güzide beldelerinden Kelkit’e bağlı olan Ünlüpınar Beldesi’ni 2019 Yılındaki yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi kazandı. Büyük Birlik Partisi Ünlüpınar’da doğal gaz dışında vaatlerinin tamamını yerine getirdi. Büyük Birlik Partisi doğalgaz vaadini yerine getirmek için ve yeni vaatleriyle 31 Mart’ta halkın huzuruna çıkacak” diye konuştu.

Taşkın, kendinden ve partisinden emin bir tavırla 5 yıl boyunca Ünlüpınar’dan Gümüşhane’ye tanıttıkları Şeffaf Büyük Birlik Belediyeciliğini 1 Nisan sabahı itibari ile tüm Gümüşhane’ye hakim olacağını savunarak, “Ünlüpınar’da başlayan Büyük Birlik Rüzgarı tüm Gümüşhane’de esecek! Diğer adayların da yolları açık olsun diyor, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin ülkemize, milletimize ve Gümüşhane’mize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti yerel seçimlere kilitlendiÖnceki Haber

AK Parti yerel seçimlere kilitlendi

Çoruh EDAŞ’dan Gümüşhane’ye 147 milyon TL’lik yatırımSonraki Haber

Çoruh EDAŞ’dan Gümüşhane’ye 147 milyon T...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar