Gümüşhane

Başkan Çimen’den İkametgah Çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çimen’den İkametgah Çağrısı
Abone ol
Başkan Çimen, modern bir Gümüşhane için vatandaşlara İkametgah çağrısında bulundu

aşkan Çimen’den İkametgah Çağrısı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, daha iyi şartlarda yaşamak isteyen, modern kent isteyen ve daha iyi hizmet isteyen tüm vatandaşların ikametlerini Gümüşhane’ye almalarını istedi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, ikametgah konusundaki hassasiyetini dile getirdi. Başkan Çimen, vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını, yaşadıkları yere ikametlerini almalarını istedi.

"Gümüşhane’deki nüfus en az 60-70 bin"

Gümüşhane kent merkezinde yaşayıp ikametgahının başka beldede, köyde, ilçede olmasının hiçbir katkı sağlamadığını ifade eden Başkan Çimen, “Ama şehirde olduğu zaman biz buradaki o nüfusa karşı iller bankasından payımızı alıyoruz. Bu paylarımız şuanda çok düşük. Yaklaşık 17 bin resmi abonemiz var. Bunu 3-4’le çarpın. Gümüşhane’deki nüfus 40 bin değil en az 60-70 bin. Ama vatandaşlarımız burada yaşıyor ikametgahı köyde. Vatandaşlık bilinciyle buraya alınması lazım. Vatandaşlarımızdan bu hassasiyeti istiyoruz” dedi.

"Yaklaşık 2 milyona yakın paramız bu yüzden gelmiyor"

Bu şehirde daha iyi şartlarda yaşamak isteyen, modern kent isteyen ve her istediğini bu kentte bulmak ve daha iyi hizmet almak isteyen vatandaşların ikametlerini yaşadığı yere almaları gerektiğini aktaran Başkan Çimen “Gümüşhane’de yaşayan insanlar başka yerde kaydolmasınlar. Bu değişiklik e-devlet üzerinden de alabilirler. Biz diyoruz ki bu konuda duyarlı olun. Bu bir vatandaşlık görevi. Bunun mükafatını 2022 yılında Gümüşhane kartıyla vatandaşımıza yansıtacağız. İller Bankasının tahakkuku 40 bine göre geliyor ama bu şehirde 60 bin kişi yaşıyor. Yaklaşık 2 milyona yakın paramız bu yüzden gelmiyor. Öyle olunca yatırımlarımız yavaşlıyor. Vatandaşlarımızı sağduyuya çağırıyorum ve yaşadıkları yere sahip olsunlar diyorum. Onların tüm hizmetlerini Gümüşhane Belediyesi olarak biz görüyoruz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ateş: Üretici desteklenmeli, aksi halde sütü ithal edeceğizÖnceki Haber

Ateş: Üretici desteklenmeli, aksi halde...

Sınırlarımız Yeniden Çizildi !Sonraki Haber

Sınırlarımız Yeniden Çizildi !

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar