Gümüşhane

Canlı’ dan İsrail Tepkisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Canlı’ dan İsrail Tepkisi
Abone ol
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Bayram Canlı, İsrail’in Mecsid-i Aksa’ya saldırmasını kınadı.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Bayram Canlı, İsrail’in Mecsid-i Aksa’ya saldırmasıyla ilgili yazılı bir açıklama gerçekleştirdi. Canlı yaptığı yazılı açıklamada, Müslümanların her zaman güçlü olması gerektiğini belirterek,

“ Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa, Mekke ve Medine’de bulunan Mescid- Haram, Mescid-i Nebevi gibi Müslümanların kutsal mekânlarından biridir. Mescid-i Aksa ilk kıblemiz olmakla birlikte, Peygamberimizin (S.A.V) Miraç mucizesinin de gerçekleştiği mekândır. Kutsal Ramazan ayında işgal altındaki Kudüs’ten yine üzücü haberler geldi. Teravih Namazı kılınan Mescid-i Aksa’nın camlarını kırarak içeri giren İsrail polisi, kadın ve çocuklarında bulunduğu cemaatin üzerine gaz ve ses bombası atıp silahla saldırdı. Devlet terörünün de ötesinde ifade edilecek bu zulme artık dur denilmelidir” ifadelerini kullandı.

‘ARTIK BU ZULME DUR DEMENİN VAKTİ GELMİŞTİR!’

Başkan Canlı,

“Hıristiyan Batı Dünyası’nın Armagedon ve Şark Projesi, İsrail’in Arz-ı Mevud hayali ile örtüşmektedir. Dolayısı ile, her zaman insan haklarından dem vuran Batı, maalesef işlenen bu insanlık suçuna sessiz kalmaktır. Bizi kahreden ise, İslam Coğrafyasının kınamaktan öteye gitmeyen eylemsizliğidir. Artık bu zulme dur demenin vakti gelmiştir! Sayın Hükümetimiz, İsrail ile yapılan istihbari, askeri, ekonomik bütün anlaşmaları askıya almalıdır. Türkiye öncülüğünde toplanacak İslam Coğrafyası, Mescid-i Aksa’yı Müslümanların Başkenti ilan etmelidir. İsrail o saatten sonra terör eylemlerinin karşısında mazlum Filistin’i değil bütün İslam Coğrafyasını bulacaktır. Bu vesile İsrail’in saldırılarını lanetliyor, yaralanan Müslüman kardeşlerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Demir’den Adaylık AçıklamasıÖnceki Haber

Başkan Demir’den Adaylık Açıklaması

Hacı Sebahat ATEŞ hakkın rahmetine kavuşmuşturSonraki Haber

Hacı Sebahat ATEŞ hakkın rahmetine kavuş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar