Gümüşhane

Çimen aday adaylığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çimen aday adaylığını açıkladı
Abone ol
Gümüşhane’de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde AK Parti’den aday adaylığını ilk açıklayan isim Gümüşhanespor’un iz bırakan başkanlarından iş insanı İdris Çimen oldu.

Gümüşhanespor’da iz bırakan başkanlığının yanı sıra uzun yıllar AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten, kentte istihdam sağlayan lokomotif firmaların başında gelen firmanın Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan İdris Çimen aday adaylığın AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nin ertesi gününde açıkladı.

Cumartesi günü Ankara’da yapılan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katılan ve Gümüşhane’den başkente büyük kongre için giden partililerle bir araya gelen İdris Çimen, aday adaylığıyla ilgili Kuşakkaya Gazetesine açıklama yaptı.

Açıklamasında hemşehrilerinin yoğun talep ve teveccühü ile büyüklerinin de olurlarını alarak 2024 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Gümüşhane Belediye Başkan aday adayı olduğunu ilan ettiğini ifade eden Çimen, “Çalışma ve sosyal hayatım süresince edindiğim bilgi, beceri ve tecrübelerimi halkımızın hizmetine sunma hususunda yüklendiğim ağır sorumluluğun bilinciyle, kıymetli hemşehrilerimin desteği, rabbimin inayeti ile Gümüşhane’mize hizmet konusunda azami gayret göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Önümüzdeki yerel seçimlerin Gümüşhane’de yeni hizmetlerin, yeni projelerin ve yeni ihtiyaçlarının karşılanması için bir kilometre taşı olacağına dikkat çeken İdris Çimen, “Değişimi, dönüşümü ve ilimizin yaşanılabilir standartlarını arttırmayı hep beraber gerçekleştirme arzusundayım. 31 Mart 2024 günü bize güvenen Gümüşhanelilerin itimadına mazhar olmak ve sizlerle beraber, hepimizin birimizden güçlü olduğu inancıyla daha büyük hizmetleri yapmak ve bu katkının bir neferi olarak hizmet etme amacıyla Gümüşhane Belediye Başkanlığına aday adayı olma arzumu değerli hemşehrilerime ilan ediyorum. Bizi bizden iyi anlayan ve tanıyan Gümüşhanelilere saygılar sunuyor, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti’nin işinin hizmet, gücünün millet olduğunu asla unutmadan ve hemşehrilerimizin bize verdiği, güven ve sorumluluğu bir hayat düsturu olarak kabul ederek yola çıkıyoruz. Allah önce şehrimiz, sonra da şahsımız için en hayırlısını nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Haber: Zeynep KAYA

Haberin Kaynağı: Kuşakkaya Gazetesi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emekli Memur-Sen Genel Başkanı Küçükkösen Gümüşhane’deÖnceki Haber

Emekli Memur-Sen Genel Başkanı Küçükköse...

Şuurlu Öğretmenler Bölge Toplantısı Gümüşhane'de yapıldıSonraki Haber

Şuurlu Öğretmenler Bölge Toplantısı Gümü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar