Gümüşhane

Demirağ’dan Turizm Meclisi için çağrı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demirağ’dan Turizm Meclisi için çağrı
Abone ol
Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda alınan kararla resmen kurulan Kent Konseyi Turizm Konseyinde yer almak isteyenlerin 8 Aralık tarihine kadar başvurmalarını istedi.

“Şehrimizi hep birlikte kalkındırmak için kuracağımız turizm meclisimize davet ediyoruz” diyerek davetini duyuran Demirağ, konuyla ilgili yaptığı açıklamada bacasız sanayi olan turizmin şehrin lokomotif sektörü olması için katkı koymak isteyen herkesi davet etti.

Yaptıkları istişareler ve araştırmalar neticesinde turizm sektörünün şehrin ekonomisinin kalkınmasında önemli bir payı olacağına kanaat getirerek bu sektörü desteklemesi maksadıyla kurmaya karar verdikleri Turizm Meclisinin kuruluş çalışmalarına başladıklarını kaydeden Demirağ, “6 Kasım 2023 tarihinde yapmış olduğumuz olağan genel kurul toplantısında çok kıymetli genel kurul üyelerimizin olurları ile yetki alarak çıktığımız bu çağrı ve davet ile güzel memleketimizde turizmin gelişimi konusunda söyleyecek sözü olan herkesi Gümüşhane Kent Konseyi Turizm Meclisimize katkı koymaya davet ediyoruz. Geçtiğimiz süreçte yaptığımız kamuoyu bilinçlendirmeleri sayesinde uzun yıllardır şehrimizde ilk defa bu kadar fazla gündeme gelen ve ciddiye alınan turizm konusu, inşallah Turizm Konseyimizin yapacağı çalışmalar ile kısa vadede şehrimizde etkin bir sektöre dönüşeceğine ve ekonomi olarak yılın 9 ayı boyunca dar boğazda olan şehrimize can suyu olacağına inancımız tamdır. Orta ve uzun vadede ise şehrimizi ülkemizin önemli bir cazibe merkezi haline getirerek, sürdürülebilir kalkınma ile göç alan ve yatırım konusunda avantajlı olan bir şehir olmasını sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Bacasız sanayi olan turizmin şehrin lokomotif sektörü olması için katkı koymak isteyen hemşehrilerini Gümüşhane Belediye Binasının 5. Katında bulunan Gümüşhane Kent Konseyi ofisindeki Genel Sekreterliğe 8 Aralık 2023 tarihine kadar başvuru yapmalarını isteyen Demirağ, “Şehrimizin geleceği için Bismillah diyerek çıktığımız bu yolda Yüce Rabbimiz yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah. Yardımını ve inayetini bizlerden esirgemesin, yar ve yardımcımız olsun inşallah” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vekil Küçük’ten HDP’ye Ayar!Önceki Haber

Vekil Küçük’ten HDP’ye Ayar!

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Gümüşhane’deSonraki Haber

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Gümüşhan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar