Gümüşhane

DOKKAF İçin Geri Sayım Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DOKKAF İçin Geri Sayım Başladı
Abone ol
T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ev sahipliğinde Üniversitemizin de paydaşı olduğu Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için geri sayım başladı.

İlk ziyaret Gümüşhane Valiliği'ne yapıldı. Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve beraberindeki heyet, Vali Alper Tanrısever'i makamında ziyaret ederek, DOKKAF2024 kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Tanrısever, üniversitenin her zaman yanında olduklarını ve fuara her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

İkinci ziyaret ise Gümüşhane Belediyesi'ne yapıldı. Rektör Zeybek ve heyeti, Belediye Başkanı Ercan Çimen'i ziyaret ederek, fuara ilişkin bilgilendirmeler yaptı ve belediyenin fuara verebileceği destek konusunda fikir alışverişinde bulundu. Başkan Çimen, üniversitenin her zaman yanında olduklarını ve gereken desteği vereceklerini dile getirdi.

Rektör Zeybek, ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada, " Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde ve üniversitemiz ile birlikte; Avrasya Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Trabzon Üniversitesi'nin paydaşı olduğu DOKKAF2024 için geri sayımı başlatmış bulunmaktayız. Bu kapsamlı fuarda, mezun ve mezun adayları için iş imkânı, öğrenciler için staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturulacaktır. Fuara farklı üniversitelerden ve bölgemizden toplam 15.000'den fazla öğrenci ve mezunun katılması öngörülmektedir. Öğrenciler ve mezunlar DOKKAF2024 kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecektir.

Gümüşhane Üniversitesi olarak öğrencilerimizi bu fuarlara katılım noktasında çeşitli planlamalar, ziyaretler ve toplantılar gerçekleştirdik. İlk ziyaretimizi Gümüşhane Valiliğimize yaparak çalışmalarımızı ve istişarelerimizi düzenledik. Valimiz Sayın Alper Tanrısever'in tam desteğini aldık. İkinci ziyaretimiz ise Gümüşhane Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen'e oldu. Öğrencilerimizin fuar alanına ücretsiz ve güvenli bir şekilde ulaşmaları noktasında görüş alışverişinde bulunduk.

Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Başta Gümüşhane Valimiz Sayın Alper Tanrısever olmak üzere Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza çok teşekkür ediyor, fuarın ilimize, ülkemize ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fırtına 16 Evin Çatısını UçurduÖnceki Haber

Fırtına 16 Evin Çatısını Uçurdu

Gümüşhane’de Madenci ve Köylü Karşı KarşıyaSonraki Haber

Gümüşhane’de Madenci ve Köylü Karşı Karş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar