Gümüşhane

GÜ’den 100.yıla özel panel

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜ’den 100.yıla özel panel
Abone ol
Gümüşhane Üniversitesi Cumhuriyetin 100.yılı nedeniyle “Kuruluşunun 100. Yılında Cumhuriyet” başlıklı özel bir panel gerçekleştirecek.

Türkiye’nin geçmişi, bugünü ve geleceği üzerine düşüncelerin ve bu dönemdeki önemli gelişmelerin yer alacağı panel 25 Ekim 2023 tarihinde saat: 14:00’da gerçekleştirilecek. 

Moderatörlüğünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Nazır’ın yapacağı panel, Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılacak. 

Panele “Cumhuriyetin İlan Süreci” başlıklı sunumuyla Doç. Dr. Recep Çelik ve “İkinci Asrın Eşiğinde Cumhuriyet Dönemine Kültür ve Medeniyet Ekseninden Bakmak” adlı sunumuyla Dr. Öğr. Üyesi Hasan Bozkurt konuşmacı olarak katılacak.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılını büyük bir coşku ve heyecanla kutladıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, gerçekleştirilecek bu özel panel için duygu ve düşüncelerini şu şekilde açıkladı: “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına ulaşmasını büyük bir heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Gümüşhane Üniversitesi ailesi olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılını kutlamak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini anlamak ve geleceğe yönelik umutlarımızı paylaşmak adına ‘Kuruluşunun 100. Yılında Cumhuriyet” adlı özel bir panel gerçekleştiriyoruz. Panel, Cumhuriyetimizin kazanımlarını ve yolculuğunu daha iyi anlamamıza vesile olacak. Panelimize katkıda bulunacak konuşmacılar, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilan sürecini ve bu dönemdeki değişimleri, başarıları ve zorlukları analiz ederek bizlere aktaracak. Aynı zamanda, 100’üncü yılına dair Cumhuriyet üzerine yapacakları değerli katkılarla bu önemli tarihi dönemi aydınlatmaya da çalışacaklar. Sözü geçen panelin hayırlı olmasını diler, tüm akademik çevreleri, öğrencilerimizi, yerel halkımızı, basın temsilcilerimizi ve ilgi duyan herkesi panelimize bekliyoruz.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane’de İlköğretim Haftası kutlanıyorÖnceki Haber

Gümüşhane’de İlköğretim Haftası kutlanıy...

Rusya’ya Gümüşhaneli BüyükelçiSonraki Haber

Rusya’ya Gümüşhaneli Büyükelçi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar