Gümüşhane

Gümüşhane’nin Üçüncü Büyük Mahallesinde Sorunlar Bitmiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhane’nin Üçüncü Büyük Mahallesinde Sorunlar Bitmiyor
Abone ol
Gümüşhane Özcan Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Karabulut, mahallelerinin Gümüşhane’nin en büyük üçüncü mahallesi olduğunu, buna karşın uzun yıllardır biriken sorunlar nedeniyle vatandaşların sıkıntı yaşadığını söyledi.

Gümüşhane Özcan Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Karabulut, mahallelerinin Gümüşhane’nin en büyük üçüncü mahallesi olduğunu, buna karşın uzun yıllardır biriken sorunlar nedeniyle vatandaşların sıkıntı yaşadığını söyledi.

Gümüşhane’nin Trabzon yönünden giriş noktası olan mahallenin sorunlarına vurgu yapan Muhtar Adayı Karabulut, “Özcan mahallesi bu güne kadar nispeten göz ardı edilmiş olan bir mahallemiz. Yıllardan beri süre gelen sorunları mevcut. Gümüşhane’nin Emirler mezarlığından sonraki ikinci büyük mezarlığı Özcan mahallemizde. Mezarlığımızın ciddi anlamda bakıma ihtiyacı var. Ayrıca bir mezarlık evine, kişisel ihtiyaçlar ve bakım için sosyal yapılara ve de en az bir tane olmak üzere personele ihtiyacı var” dedi.

Mahallede muhtarlık binası ve taziye evi sorunu olduğuna dikkat çeken Karabulut, “Diğer birçok mahallemizin bu sorunu çözümlenmiş durumda. Bizim ise bu sorunumuz devam ediyor. Ne bir taziye evi ne de muhtarlık binamız var. Bu eksikliklerin tamamı için projeler hazırladık” diye konuştu.

Güzeller semtinin yol sorununu yıllardır çözemediklerini anlatan Karabulut, “Yol sorunu çözülemediği için ulaşımda çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Mahalle sakinlerinin,  mahallenin neden dolmuşu olmadığına yönelik şikâyetleri oluyor. Bir an önce yol sorununu çözüp mahalleye dolmuş çıkartmak durumundayız” ifadelerini kullandı.

Kalederesi mevkii ile ilgili sorunlara da değinen Karabulut, “Kalederesi’nde tarihi bir camimiz var. Taşbaşı camisi. Bu camimizin çevre düzenleme ihtiyacı var. Cami çevresinde, eksik olan muhtarlık binamız ile ilgili çalışma yapılmalıdır. Yapılacak olan binamızda öğrencilerimize yönelik bilgisayar odaları oluşturmak istiyoruz. Öğrenci kardeşlerimiz böylelikle evlerinin yanında rahat bir ortamda derslerini çalışma imkanına kavuşacaklardır” dedi.

Her türlü sorun için çözüm önerileri geliştirdiklerini kaydeden Karabulut, “Arkadaşlarımızla sürekli olarak bu konuları istişare ediyoruz. Heyecanımız var, arzumuz var, enerjimiz var. Allah bize muhtar olmayı nasip ederse bir iz bırakmaya geliyoruz” dedi.

Adaylık çalışmalarının çok güzel gittiğini söyleyen Karabulut, “Kimlerin yanından gidiyorsak Allah'a şükür güzel, iyi niyetler, dualar alıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor, daha da heyecanlandırıyor. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin vatana, millete, ilimize, mahallemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Biz de genç bir aday olarak, gençliğin verdiği heyecanla birlikte çok güzel projeler ürettik. Bunları hayata geçirecek desteği mahallelimizden istiyoruz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Demirel: Gümüşvadi’nin zammı usul açısından hatalı ve geçersizdirÖnceki Haber

Demirel: Gümüşvadi’nin zammı usul açısın...

‘ALTERNATİFSİZ DEĞİLİZ’Sonraki Haber

‘ALTERNATİFSİZ DEĞİLİZ’

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar