Gümüşhane

Gümüşhanespor'da başkan Arslan oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhanespor'da başkan Arslan oldu
Abone ol
Ligin başlamasına 1 ay kala kongre yapan TFF 2.ligdeki temsilcimiz Gümüşhanespor'da yeni başkan Hakan Arslan oldu.

Ligin başlamasına 1 ay kala kongre yapan TFF 2.ligdeki temsilcimiz Gümüşhanespor'da yeni başkan Hakan Arslan oldu.

Sancılı dönemden geçen ve TFF tarafından 19-20 Eylül'de başlayacağı açıklanan ligin başlamasına sayılı günler kala kongre yapan Gümüşhanespor'da yeni yönetim belli oldu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kongrelerin ertelenme kararına rağmen özel izin alarak kongresini Tekke köyündeki kulüp binasında gerçekleştiren Gümüşhanespor'da başkanlık koltuğuna Şiranlı iş insanı Hakan Arslan oturdu.

Daha önce aday olduğunu açıklayan taraftar grubu başkanı Remzi Miraç Koç'un çekilmesi sonucu tek adayla gerçekleşen kongrede yönetim kurulu da şekillendi.

Arslan'ın yönetim kurulunda Turgay Bostancı, Mehmet Salih Yılmaz, Nuri Yeniçeri, Tahir Öztürk, Erdal Çiçek, Aykut Çelik, Kemal Çam, İhsan Tonbul, Alper Tuna, Savaş Canan, Erdoğan Kaya, Ümit Öztürk, Mustafa Akın, Engin Yılmaz, Gökhan Bal, Murat Öztürk, Emre Albayrak, Ömer Yıldız, Kenan Taşkın, Bülent Kurt, Yunus Emre Şeker, Engin Uğur, Savaş Canan, Ali Fuat Sözer ve Ümit Aşkın yer aldı.

Taraftarlar Derneği Başkanı Miraç Koç, Hakan Arslan'ın transfer yasağını açacağı ve kulübü düzlüğe çıkaracağının sözünü verdiği için adaylıktan çekilerek kedisine destek vereceğini bildirirken, yeni başkan Hakan Arslan ise kulübü eski ve güzel günlerine tekrar döndürmek için taşın altına gövdesini koyacaklarını söyledi.

Uzun yıllardır Ankara'da ticaretle uğraştığını, son yıllarda Gümüşhanespor'un düştüğü durumun kendisini çok üzdüğünü kaydeden Arslan, "Arkadaşlarımızla koştuk ve kulübe el atmak, eski günlerine geri döndürmek için yola çıktık. Ben geçmiş dönemde kulübe destek olan herkese teşekkür ediyorum. Gümüşhanespor'u hak ettiği yerlere getirmek için hep beraber mücadele edeceğiz. Allah'ın izniyle önümüzdeki sorunları birer birer aşacağız. Hep birlikte bu sorunları çözeceğimize inanıyorum. İyi ve yanlış yönlerimizi eleştireceksiniz ki hemşehrilerimiz her şeyi bilsin. Ben Gümüşhane sevdalısıyım. Önümüzdeki en büyük sıkıntı kulübün transfer yasağı, bu yasağı kaldırmak için çalışmalarımızı başlatacağız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GÜLSEREN HAZIR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.Önceki Haber

GÜLSEREN HAZIR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞ...

Kral Pestil satış mağazası açıldıSonraki Haber

Kral Pestil satış mağazası açıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar