Gümüşhane

Herkes Elini Taşın Altına Koysun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Herkes Elini Taşın Altına Koysun
Abone ol
TFF3. Lig ekiplerinden temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Servet Daltaban, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

‘SIKINTILARIN FARKINDAYIZ’
Geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü kongreyle kulüp başkanı olan KTSO Başkanı Mustafa Servet Daltaban, temsilcimizde yaşanan süreçle ilgili gazetemizin sorularını cevapladı. Başkan Daltaban, kulübün maddi ve manevi sıkıntılar içinde olduğunun bilincine sahip bir şekilde adım attıklarını kaydeden, “Kulübün teknik, maddi ve manevi sıkıntılar içerisinde olduğunu biliyorduk. Kısa vadede hedeflerimiz ve uzun vadede hedeflerimiz var. Yeni bir yönetim anlayışıyla, süreci daha profesyonelce yönetip takımımızı en iyi noktaya getirmek için gayret göstereceğiz. Takımızda üç tane sözleşmeli oyuncumuz vardı. Takımımız mevcut kadrosunu korumak ve takviyeler yapmak için çalışmalarımızı sürdürdük. Şuanda sadece iki bölgede eksikliğimiz var. En kısa zamanda da eksik bölgelerimizi tamamlamak istiyoruz. Lig başlamadan iki tane hazırlık maçı oynamayı hedefliyoruz. Lige en hazır bir şekilde başlamak istiyoruz. Süremiz kısıtlı, farkındayız. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.
‘EN BÜYÜK SIKINTI PROFESYONELLEŞEMEMEK’
Uzun vadedeki hedefler arasında kulübe kurumsal bir kimlik kazandırmak olduğunun altını çizen Başkan Daltaban, “Uzun vadeli planımız; en büyük sıkıntısı profesyonelleşememek. Yani benim buradaki zaten amacım takımı profesyonel bir yapıya kavuşturmaktı. Profesyonelden kastım kurumsallık anlamında söylüyorum. Daha kurumsal, daha işletilebilir günübirlik değil de ileri politikalar yaparak; mesela sözleşmelerimizi hep uzun vadeli yapmaya çalıştık. Bu işi iyi yönetilirse maddi anlamda aslında kazanımlar da belki elde edilebilir. Hep günübirlik politikalarla gidildiği için süreç tıkanıyor” dedi.
‘HERKESİN KATKI SUNMASINI BEKLİYORUZ’
Gümüşhanespor ile Kelkit’in birbirinden farkı olmadığına belirten Daltaban, “Gümüşhanespor’a da Kelkit’te de sahip çıkılması lazım. Herkesin taşın altına eline koyması lazım. Yükü ağır profesyonel takımları yönetmek zor. Eğer bu yükü bir veya birkaç kişi isterse zaten altından kalkma şansı yok. Genel şehrimizin bütünüyle taşın altına koyacağız. Esnafından, iş adamına, bürokratından, siyasetçisine herkes bir nebze olsun elini taşın altına koymak zorunda. Bunlar bizim değerlerimiz. Ciddi değerler bunlar. Değerlerimizi yaşatmak için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bunlar kimsenin kulübü değil. Hepimizin kulübü, dolayısıyla bu manada herkese de görev düşüyor. Herkesin katkı sunmasını bekliyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane’de İşsizlik Maaşına Yüzlerce Kişi Başvuru YaptıÖnceki Haber

Gümüşhane’de İşsizlik Maaşına Yüzlerce K...

Gümüşhane dahil 51 ilde taşınma yardımıSonraki Haber

Gümüşhane dahil 51 ilde taşınma yardımı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar