Gümüşhane

Honor, Rekabetçi Fiyatıyla MagicBook 14 SE'yi Tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Honor, Rekabetçi Fiyatıyla MagicBook 14 SE'yi Tanıttı
Abone ol
Uygun fiyatlı ürünleriyle kullanıcıların sevdiği isimlerden olan Honor, yeni dizüstü bilgisayarı Honor MagicBook 14 SE'yi tanıttı. Bilgisayar, uygun fiyatıyla kendine yer edinecek gibi görünüyor.

MagicBook 14 SE

Honor MagicBook 14 SE, gücünü AMD'nin 12 nm'lik Ryzen 5 3500 U işlemcisinden alıyor. Yonga aynı zamanda Zen+ mimarisine sahip ve Radeon RX Vega 8 grafik kartı entegre bir şekilde kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Bunun yanı sıra diğer yapılandırma seçeneklerinin önceki modelle neredeyse aynı olduğunu söyleyebiliriz. Bilgisayar DDR4 çift kanallı bellek ve PCIe NVMe SSD depolamayla birlikte geliyor. Aradaki tek farksa önceki modelde 512 GB olan depolamanın bu modelde 256 GB'a indirilmiş olması. Aynı zamanda bilgisayarda 8 GB'lık bir RAM bulunduğunu belirtmekte de fayda var.

MagicBook 14 SE

 

 

Pil ömrü tarafına baktığımız zaman Honor MagicBook 14 SE'nin 56 Wsa'lik büyük bir pil ile geldiğini ve 9,5 saat boyunca 1080p video oynatma iddiasını taşıdığını söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra 10 saatlik bir ofis performansını da vadeden dizüstü bilgisayar, hızlı şarj özelliği sayesinde yarım saat içerisinde %46'lık pil dolumu yapabiliyor.

Isı dağıtımı MagicBook 14 SE'nin odak noktalarından biri olarak karşımıza çıkıyor ve bilgisayar 'S' şeklinde bir tasarımı bünyesinde barındırıyor. Yüksek yoğunluklu fan kanatlarına baktığımız zaman fan kanadı sayısının %49 arttığını, bunun da ısı dağıtımı kapasitesini %38 oranında etkilediğini söyleyebiliriz.

Honor MagicBook 14 SE fiyatı

MacigBook 14 SE

Honor'un nispeten uygun fiyatlı dizüstü bilgisayarı Honor MagicBook 14 SE, 3.299 yuanlık bir fiyat etiketine sahip. Bu da yaklaşık 3.470 TL'lik bir fiyat demek oluyor. Şu an için bilgisayarın Türkiye içerisinde satışa sunulup sunulmayacağıysa kesinlik kazanmış değil.

Kaynak:Webtekno


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oppo’dan Wi-Fi yerine Li-Fi kullanan telefon yolda!Önceki Haber

Oppo’dan Wi-Fi yerine Li-Fi kullanan tel...

Maske takmak için 3 önemli nedenSonraki Haber

Maske takmak için 3 önemli neden

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar