Gümüşhane

İYİ Parti’nin Şiran adayı Erdal Kurt oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti’nin Şiran adayı Erdal Kurt oldu
Abone ol
Ankara Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) Kurucu Başkanı Erdal Kurt, İYİ Parti Şiran Belediye Başkanı adayı oldu.

Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi için kentteki siyasi partiler hazırlıklarını son hızla sürdürürken, kesinleşen adaylarını da kamuoyuna duyurmayı sürdürüyor. 

Şiran’da aday adaylığı için uzun süredir İYİ Parti’de ismi ön plana çıkan Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) Kurucu Başkanı ve halen Genel Başkanlığını yürüten Erdal Kurt, partililerle bir araya gelerek Belediye Başkanı adaylığının kesinleştiğini duyurdu.

“İYİ’nin güneşi Şiran’dan doğacak”

Partisinin Şiran İlçe Başkanlığında düzenlenen törende seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, “Şiran ilçemizde uzun yıllar babasının öğretmenlik yaptığı ve bugün Belediye Başkan Adayı olarak siyasi arenada yeniden yerini alan Erdal Kurt’u takdim ediyorum. Kendisi Şiran ilçesinde bugüne kadar yapılmamış ve eksik kalmış her şeyin üstesinden geleceğine inandığımız bir kardeşimiz. İyi bir ekip ile Şiran’ın önünün açılması şarttır. Şiran coğrafi yapısı itibariyle gelişmeye müsait bir ilçemiz. İç Anadolu’yu Karadeniz Bölgesine bağlayan önemli bir noktada bulunmakta. Bu sebepten iyi değerlendirilirse önü açık bir ilçemiz. İnşallah bu ve bunun gibi pek çok kaynağı değerlendirerek hayata geçirecek olan Erdal Kurt’tur. Kendisi Ankara’da Gümüşhane’yi en iyi şekilde temsil etmiştir. İlimizdeki en iddialı aday Erdal Bey’dir. İnşallah Şiran’da İYİ Partimizin güneşi bizimle doğacaktır. Güzel günler göreceğiz. Biz bir yola çıktık. Bu milletin artık başka alternatif yollara ihtiyacı olduğunun herkes farkında. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sular her zaman duru akmaz. Bazen bulanık akar, bazen az veya çok akar ama mutlaka yolunu bulur. Biz milletimiz ve memleketimiz için en doğru ve dürüst şekilde çalışmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

“Çabamız makam için değil icraat için olacak”

İki yıla yakın bir süredir yerel seçimlere hazırlandıklarını kaydeden İYİ Parti Şiran Belediye Başkan Adayı Erdal Kurt ise “Biz öğrenciyiz bize oy verecek vatandaşlarımız ise öğretmenimizdir ve ben dersime çok iyi çalıştım. Dosyalarımız, projelerimiz tüm hazırlıklarımız tamam. Biz Şiranımızı bölgenin değil tüm Türkiye’nin örnek ilçesi haline getireceğiz. Çabamız makam için değil icraat için olacak. Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi “Siyaset yapmak isteyen kendini lidere değil vatandaşa sevdirsin. Vatandaşta karşılığı olan oyun dışı kalmaz” biz bu motto ile yola çıktık ve öyle de ilerleyeceğiz. İstişare bizim için çok önemli bu sebepten il ve ilçe başkanımızla bugüne dek hep istişare ederek adım attık. Demokrasinin özü de budur. Birçok partiye baktığımızda sen git aday ol, o gitsin böyle yapsın şeklinde ilerliyorlar ama bizde istişare ve ortak akıl her zaman öncü adımdır. Biz başaracağız. Ben bugüne dek inanmadığım hiçbir işe adım atmadım. Bir kez daha söylüyorum kimseye ait olmayan kimsenin umurunda olmaz ve ekliyorum başaracağız” diye konuştu.

Haber: Zeynep KAYA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emiroğlu müracaatını yaptıÖnceki Haber

Emiroğlu müracaatını yaptı

Şanlıtürk başvurusunu yaptıSonraki Haber

Şanlıtürk başvurusunu yaptı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar