Gümüşhane

Şanlıtürk başvurusunu yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıtürk başvurusunu yaptı
Abone ol
Gümüşhane’de 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Gümüşhane Belediye Başkan aday adayı olan Engin Şanlıtürk, müracaatını gerçekleştirdi.

Şanlıtürk’ün MHP il binasında gerçekleştirdiği aday adaylığı basın açıklamasına MHP İl Başkan Yardımcısı Erdoğan Dalma, MHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Selçuk Koç, Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Sadık Coşkun, parti yöneticileri ve partililer katıldı. 

“Gümüşhane’nin geleceğine mühür vuracak bir dönem yaşatacağız”

Göreve gelmesi halinde Gümüşhane’nin geleceğine mühür vuracak bir dönem yaşatmak için çalışacağını kaydeden Şanlıtürk, Gümüşhane Belediyesi’nde MHP ile birlikte değişim yaşanacağını aktardı.

Şanlıtürk, “Biz şu an aday adayıyız. Henüz aday değiliz. Dolayısıyla şunu yapacağız bunu yapacağız gibi bir anlayışla sizleri buraya toplamadık. İnşallah genel merkezin takdiriyle aday olursak o zaman toplantımızı daha da genişleterek neler yapacağımızı hemşerilerimizle paylaşırız. İnşallah bu görev bize verilirse şehrimizin önceliklerini, ihtiyaçlarını göz önüne alarak neler yapabileceğimizi kamuoyuna sunacağız. Bunu yaparken de vatandaşı aldatıp, vatandaşın oyunu almak için süslü projelerle karşısına çıkmayacağız. Burada çok afaki projelerle vatandaşları aldatmanın bir anlamı yok. Yapılabilirliği ve uygulanabilirliği olan imkânlar dâhilinde ve şehrin ihtiyacı olan projeler neyse halkımıza bunları sunacağız ve söylediğimizi yapacağız, yapmayacağımız hiçbir şeyi vatandaşlarımıza söylemeyeceğiz” dedi.

“Gümüşhane’nin geleceğine mühür vuracak bir dönem yaşatmak için bu göreve talip olduk”

Geçtiğimiz Belediye seçimlerinde birtakım kırgınlıklar yaşadıklarını hatırlatan Şanlıtürk, “Bizim kimseyle şahsi bir sıkıntımız yoktu. O gün Milliyetçi Hareket Partisi’ni temsil etme yetkisi verilen insanın, Ülkücü ve Türk milliyetçiliği fikrinden uzak olduğu için karşı çıktık. Onun için tavır koyduk. Bizim geçmişimizi hemşerilerimizin hepsi bilir biz burada MHP’nin en zor yıllarında görev aldık ve burada MHP’nin kara kutusuyuz. İnşallah ilerleyen süreçte adaylar belli olduktan sonra görev bize verilirse nasıl bir belediye olacağımızı sizlerle paylaşacağız. MHP belediyesi nasıl olması gerekiyorsa öyle olacak. Belediyede adalet olacak, disiplin olacak, ranta dayalı bir belediye değil hizmete dayalı bir belediye olacak. Helal ve haram çizgisini gözeten bir belediye olacak. Kimsenin hak etmeden 1 kuruş almadığı bir belediye olacak. Belediyecilik ekip işidir, belediyedeki birim sorumluları başkan ile aynı heyecanı taşımazsa topluma hizmet sunamazlar. İnşallah nasip olursa Gümüşhane Belediyesi’nin yaşayacağı değişimi ve MHP’nin farkını bütün Gümüşhane’ye göstermiş olacağız. Belediyede rantı değil, belediyenin sosyal yönünü hep ortaya çıkaracağız. Belediye sosyal belediye olacak, Gümüşhane’nin geleceğine mühür vuracak bir dönem yaşatmak için bu göreve talip olduk. İnşallah Allah bunu bizlere ve sizlere nasip eder” diye konuştu.


  • 2
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti’nin Şiran adayı Erdal Kurt olduÖnceki Haber

İYİ Parti’nin Şiran adayı Erdal Kurt old...

Çakır seçim startını verdiSonraki Haber

Çakır seçim startını verdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar