Gümüşhane

Çakır seçim startını verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çakır seçim startını verdi
Abone ol
Geçtiğimiz günlerde genel başkan Ali Babacan tarafından Gümüşhane Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen DEVA Partisi Gümüşhane İl Başkanı Hamza Çakır, seçim startını verdi.

DEVA Partisi tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programla 31 Mart tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri için ilk adım atıldı.

Programda konuşan Kadın Kolları Başkanı Emine Korkut Yüce, 31 Mart akşamına kadar hep birlikte var güçleriyle çalışarak seçimden başarıyla çıkacaklarını belirterek, “Bunun için hepimizin yoğun emek sarf etmesi gerekiyor. Şehrimizi ihtiyacı olan nitelikli hizmetlere kavuşturmak, halkı ayağına bekleyen değil, sürekli milletimizin kapısına hizmet götüren yeni bir yerel yönetim anlayışını birlikte inşa edeceğiz” dedi.

“Mücadelemizi zaferle taçlandıracağız”

Genel Başkanları Ali Babacan’a kendilerine inanarak bu görevi tevdi ettiği için teşekkür eden DEVA Partisi Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Hamza Çakır ise konuşmasında “Bugünden itibaren gece gündüz çalışacak, çalmadık kapı, sıkmadık el, almadık gönül bırakmaksızın tüm hemşehrilerimize ulaşacak ve inşallah milletimizin desteği, Allah’ın da takdiri ile mücadelemizi zaferle taçlandıracağız. Değerli hemşehrilerim; ben sizden biriyim. 48 yıllık hayatımda hep bu şehrin caddelerinde, sokaklarında, mahallelerinde sizlerle bir arada olduk. Allah nasip eder, belediyeyi kazanırsak, yine hep sizlerle birlikte olacağım. Sizi en iyi anlayacak, sizin de en iyi anlayacağınız, dolayısıyla en iyi anlaşacağınız bir aday olarak karşınızayım. Bu sebeple diyorum ki, olacaksa sizden olsun, içinizden biri olsun, oylar DEVA olsun diyorum” dedi.

“Kendini propaganda eden değil, hizmeti halkın ayağına götüren bir belediye başkanı olsun”

Konuşmasında Gümüşhane’deki 10 yıllık AK Parti Belediyeciliğine bazı eleştirilerde bulunan Çakır, “Bildiğiniz gibi sayın belediye başkanı 10 yıllık bir yönetim sürecini tamamladı. Bu zaman dilimi içerisinde ne yazık ki transit yol güzergahına hapsolmuş bir belediye gördük. Bir gün için bile olsa, belediyeyi Hasanbey’de, İnönü mahallesinde, Güzeller’de görmedik. Neden biliyor musunuz? Çünkü oralarda devlet yatırımları yoktu. Onun için devlet yatırımlarının olduğu transit yol güzergahında, görünür alanlarda bu yatırımların sağını solunu makyaj yaparak bunları kendi projesi gibi propaganda eden bir yaklaşımla karşı karşıya kaldık. Her mahalleye yürüyen merdiven yapacağını vadederek göreve gelen belediye başkanı, bırakın yürüyen merdiven yapmayı, 40 yıl önce yapılmış ve bugün üzerinde yürünemez hale gelmiş merdivenlere bir basamak dahi yapmamıştır. Şayet biz kazanırsak, belediyeyi hapsolduğu transit yol güzergahından mahallelere çıkaracak, ihmal edilmiş her mahallemizin tüm sorunlarına el atacağız. Bu sebeple diyorum ki, kendini propaganda eden değil, hizmeti halkın ayağına götüren bir belediye başkanı olsun, oylar DEVA olsun diyorum” diye konuştu.
Mevcut Belediye’ye yönelik eleştirilerinin ardından Belediye bünyesinde mimar ve mühendislerden oluşan bir proje birimi kuracaklarını ve bu birimin hem şehrin değişen süreçlerdeki ihtiyaçlarını karşılayacak önemli projeleri üretmek için çalışacağını hem de mahallelerin günübirlik taleplerine teknik yaklaşımla dokunarak bu ihtiyaçların anında çözüme kavuşmasını sağlayacağını kaydeden Çakır, çocukların eğitim kalitesi yükseltmek, ailelerin bu konudaki yükünü hafifletmek ve aynı zamanda rehberlik noktasında katkı sunmak suretiyle faaliyet yürütmek üzere her mahalleye bir etüt merkezi açacaklarını söyledi.

Temelde halkın refahını önceleyen, Belediye’nin kapılarını ayrım yapmaksızın tüm vatandaşlara açık tutan ve daima halkın ihtiyaçlarını önceleyen bir yerel yönetim anlayışı getireceklerini ifade eden Çakır, “Onu için son olarak diyorum ki, kazanan hanım kardeşlerimiz olsun, kazanan gençlerimiz olsun, kazanan Gümüşhane olsun, oylar DEVA olsun” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıtürk başvurusunu yaptıÖnceki Haber

Şanlıtürk başvurusunu yaptı

MÜSİAD Gümüşhane’de bayrak değişimiSonraki Haber

MÜSİAD Gümüşhane’de bayrak değişimi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar